Nieuwe 4G-versie van de Samsung S4 Zoom

Author: Geen reacties Share:

Je hebt op deze website al eerder kennisgemaakt  met de Samsung Galaxy S4 Zoom. De één noemt het een camera waar je mee kunt bellen, de ander ziet het weer als een smartphone met gewoon een hele goede camera. Fotograferen is in ieder geval een belangrijk punt waar aan gedacht is bij het ontwikkelen van deze bijzondere versie van de Galaxy S4. Wie veel fotografeert zal daarnaast echter ook regelmatig foto’s uploaden. De hoge kwaliteit van de S4 Zoom zorgt natuurlijk voor grotere bestanden en dat wil nog wel eens problemen opleveren met een standaard mobiele internetverbinding.

S4 4GSamsung kijkt vooruit

Hoewel de nieuwste technologie op dat gebied nog niet overal in Nederland beschikbaar is, speelt Samsung al wel in op de steeds verder groeiende vraag naar 4G internet op smartphones. De Samsung Galaxy S4 Zoom zal binnenkort dan ook beschikbaar zijn in een uitvoering die gebruik kan maken van deze nieuwe standaard in mobiele telecommunicatie. Straks kun je dus niet alleen nog betere foto’s maken met je S4, maar staan deze dankzij een vlotte internetverbinding ook nog eens supersnel op internet.

Eerder hebben we hier al eens aandacht besteed aan de beschikbaarheid van 4G in Nederland. Deze is op dit moment nog verre van optimaal, maar de gebieden waar 4G-dekking is groeien gelukkig snel. Zo verwacht KPN tegen het eind van 2013 80% van de Nederlanders te kunnen bedienen met 4G. Doordat KPN het meeste bood op de frequenties krijgen de andere providers pas later de kans om dit netwerk uit te rollen, maar Vodafone, Tele2 en T-Mobile zijn hier inmiddels ook mee begonnen.

De specs van de S4 Zoom

Voor wie het al weer vergeten mocht zijn, nog even kort de specificaties van de Samsung Galaxy S4 Zoom:

Besturingssysteem: Android 4.2
Processor: 1.5 GHz (dualcore)
Camera achterkant: 16 megapixel (1080p video)
Camera voorkant: 1,9 megapixel
Scherm: 4,3 inch Super Amoled (960 x 540 pixels)
Gewicht: 208 gram
Formaat: 126 x 64 x 15,4 millimeter
Opslag: 8 GB (uitbreidbaar met microSD)
Accu: 2330mAh
Aansluitingen: micro-usb, koptelefoon (3,5mm)

 

Previous Article

Snoozen met je S4

Next Article

Virtual Reality op je S4 dankzij Dive

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *