Samsung Galaxy S4 Mini valt in de prijzen

Author: Geen reacties Share:

De Samsung Galaxy S4 Mini maakte in Nederland al een goede start door niemand minder dan Doutzen Kroes te strikken voor de bijbehorende promotiecampagne. Een actie die zeker de aandacht trekt, maar de écht kritische consumenten krijg je daarmee natuurlijk nog niet over de streep. Maar ook voor die groep is er interessant nieuws, de S4 Mini heeft namelijk onlangs enkele serieuze prijzen in de wacht gesleept.

eisa-logoEen groene en sociale smartphone

De S4 Mini mocht tijdens de uitreiking van de EISA (European Imaging And Sound Association) Awards maar liefst twee exemplaren op zijn naam schrijven. De kleinere versie van de S4 ging naar huis met de awards voor Europese Social Media Phone 2013-2014 en Europese Groene Smartphone 2013-2014. In die laatste categorie werd het ontwerp van de S4 Mini geroemd vanwege de ecologische keuzes die gemaakt zijn in de gebruikte materialen.

De EISA is een samenwerkingsverband van vijftig gespecialiseerde tijdschriften uit meer dan twintig landen op het gebied van beeld en geluid. De winnaars in elke categorie van de jaarlijks uitgereikte prijzen worden gekozen door de hoofdredacteurs van de bladen.

Meer prijzen voor Samsung

Niet alleen de S4 Mini bezorgde het Zuid-Koreaanse bedrijf prijzen tijdens de uitreiking van de EISA Awards. Zo mocht Samsung dankzij de Samsung NX300 camera ook de prijs voor Europese Compact Systeemcamera 2013-2014 in ontvangst nemen en leverde de Samsung Galaxy NX het bedrijf de award voor Europese Foto-innovatie 2013-2014 op. De jury was hierbij vooral gecharmeerd waarop het Android besturingssysteem de fotograaf inspireert om op meer innovatieve en experimentele manieren te fotograferen.

Het nieuws van de prijzen voor de Galaxy S4 Mini volgt op een reeks van positieve reviews, die de populariteit van de smartphone verder aanjagen. De markt voor kleinere smartphones is voor een deel van de consumenten de laatste jaren een steeds aantrekkelijkere optie geworden. Samsung weet hierbij op slimme wijze een compact design te combineren met de volledige functionaliteit die je tegenwoordig van een smartphone mag verwachten.

Ga jij ook voor de kleinere versie van de S4? Of kies je toch liever voor zijn grote broer met alle bijbehorende opties? Laat het horen in de reacties!

Previous Article

S4 na update gereed voor 4G van Vodafone

Next Article

Haal het meeste uit de camera van je S4

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *