Enorme vraag naar Galaxy S4

Author: Geen reacties Share:

Als we DigiTimes mogen geloven heeft Samsung problemen met produceren van voldoende geheugenchips. De Zuid-Koreaanse fabrikant is zelf de grootste producent van geheugenchips maar schijnbaar maakt Samsung op dit moment onvoldoende chips voor de toepassing in mobiele apparaten.

Volgens DigiTimes is de vraag naar de Galaxy S4 groter dan verwacht. Niemand, behalve Samsung zelf, weet precies welk aantal Galaxy S4 toestellen de Zuid-Koreaanse fabrikant voor ogen heeft om te verkopen. Het zegt natuurlijk enorm veel over de populariteit van het toestel als de vraag op dit moment Samsungs eigen inschattingen overtreft.

s4-tekort-geheugenchips

Wanneer we kijken naar de Galaxy S3 zien we dat er maar liefst 20 miljoen stuks van werden verkocht in de eerste 100 dagen dat het toestel op de markt was. We kunnen er wel vanuit gaan dat dit aantal door de Galaxy S4 met gemak overstegen wordt. We schreven immers onlangs al dat het aantal pre-orders van de S4 ten opzichte van de S3 toentertijd enorm is toegenomen. Het is moeilijk in te schatten wat voor verkoopcijfers bij de Galaxy S4 aan de orde zullen zijn. Er zijn analisten die beweren dat er in de eerste maand 10 miljoen toestellen worden verkocht en in een jaar maar liefst 100 miljoen stuks.

Kijkend naar de cijfers voor de eerste maand en de berichten dat Samsung moeite heeft met haar geheugenchip productie om aan vraag te  voldoen geeft nogmaals de populariteit van Samsungs nieuwste paradepaardje aan. Wij hopen in ieder geval dat dit niet direct voor een toesteltekort zal zorgen en dat de toestellen gewoon vanaf de geplande releasedatum in de winkels op voorraad zullen zijn.

Via

Previous Article

Innovatieve technologie ‘achter’ de Galaxy S4

Next Article

Galaxy S4 laadt veel sneller op dankzij MHL 2.0

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *