Nog meer Galaxy S4 uitvoeringen met kunstlederen achterkant!

Author: Geen reacties Share:

Het is nog maar enkele dagen geleden dat we schreven over de nieuwste uitvoeringen van de Galaxy S4 en de S4 Mini. De zogenaamde Black Edition werd namelijk enkele dagen geleden in Rusland officieel op de markt gebracht. De Zuid-Koreaanse fabrikant heeft de S4 en de S4 Mini qua uiterlijk op een aantal plekken op de schop genomen en de kunstlederen achterkant die we overigens al eerder zagen bij de Galaxy Note III is hierbij de meest opvallende verandering. Naar verluid schijnen er echter meerdere Galaxy S4 varianten in deze uitvoering te gaan verschijnen. 

Nog meer uitvoeringen?

Volgens een Amerikaanse tech website werden er in de thuishaven van de Zuid-Koreaanse fabrikant nog een aantal Galaxy S4 toestellen met diezelfde kunstlederen achterkant op de markt gebracht. De Galaxy S4 met LTE-A connectie die in Frankrijk als Galaxy S4 Advance over de toonbank gaat werd namelijk uitgebracht in zowel zwarte en een witte versie, beiden voorzien van een goudkleurig randje. Door deze ontwikkeling kunnen we ons niet aan de indruk onttrekken dat Samsung bezig is om verschillende S4 uitvoeringen op de markt te brengen uitgerust met het nieuwe uiterlijk.

galaxy-s4-kunstleer-white-black

Luxe uitstraling, betere grip

Dit is een ontwikkeling die wij eigenlijk alleen maar toejuichen. De Galaxy S4 krijgt door deze nieuwe uitvoeringen voorzien van kunstleer een ietwat luxere uitstraling. Het ziet er niet alleen fraai(er) uit, ook op functioneel gebied biedt de kunstlederen achterkant een verbetering. Ten opzichte van de kunststoffen achterkant zie je op het kunstleer een stuk minder snel vingerafdrukken of andere vlekken. Daarnaast zorgt het kunstleer voor een verbeterde grip waardoor de kans dat het toestel zomaar uit je handen glipt een stuk kleiner wordt.

Helaas is er vooralsnog geen informatie beschikbaar of deze nieuwe uitvoering ook op de Nederlandse markt worden gebracht. Zodra er meer bekend is over deze nieuwe uitvoeringen dan vind je dat natuurlijk terug op deze website.

Previous Article

Weekendaanbieding: GRATIS Galaxy Tab 3 bij een Galaxy S4 i.c.m. Vodafone abonnement

Next Article

Black Edition: de nieuwe uitvoering van de Galaxy S4

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *