Tip! €100 retour bij aankoop van Samsung Galaxy S4 (t/m 30 april)

Author: Geen reacties Share:

Wie overweegt een Samsung Galaxy S4 aan te schaffen heeft tot en met aanstaande woensdag 30 april de tijd om nog gebruik te kunnen maken van de interessante cashback actie van Samsung. Tijdens deze actie geeft Samsung maar liefst € 100 retour bij het aanschaffen van een Galaxy S4. Met deze actie wordt de Galaxy S4 in sommige gevallen wel een erg interessante en voordelige optie! Voor de meest actuele aanbiedingen & prijzen kijk je in ons speciale overzicht!

s4-cashback

Hoe krijg je deze € 100 retour?

De actie loopt tot en met 30 april. Alle Galaxy S4 toestellen die voor of op 30 april worden aangeschaft komen in aanmerking voor de cashback actie. De factuur met daarop de factuurdatum dient hiervoor als bewijs. Om daadwerkelijk € 100 retour te krijgen moet je wel een registratieformulier voor 15 mei insturen! Dus, heb je het toestel binnen de actieperiode aangeschaft dan heb je tot 15 mei om het registratieformulier (download het formulier hier!) in te vullen en naar Samsung te verzenden. Het formulier moet samen met een kopie van de barcode / IMEI nummer en een kopie van de factuur verzonden worden.

Je kunt het registratieformulier, kopie barcode / IMEI nummer en een kopie van de factuur (voor 15 mei!) sturen naar:

Samsung Galaxy S4 promotie
Antwoordnummer 1185
6200 VB Maastricht

Voorwaarde

Een belangrijke voorwaarde is dat je je Galaxy S4 bij een officieel Samsung verkooppunt in Nederland koopt. In Nederland zijn o.a. de winkels: Bol.com, Coolblue, Studentmobiel, GSMWijzer, Phonehouse & Typhone erkende verkooppunten. Daarnaast zijn natuurlijk de Nederlandse telecomproviders zoals KPN, Hi, Vodafone, Tele2, T-Mobile & Telfort ook officiële verkooppunten.

De uitgebreide actievoorwaarden kun je op de website van Samsung inzien door hier te klikken.

  Next Article

Weekendaanbieding: GRATIS Galaxy Tab 3 bij een Galaxy S4 i.c.m. Vodafone abonnement

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *