Nieuwe uitvoeringen van de Galaxy S4!

Author: Geen reacties Share:

Vind je een witte of een zwarte uitvoering van de Galaxy S4 een beetje saai? Dan is er goed nieuws voor jou: Samsung heeft gisteren op het Premiere 2013 event in London vijf nieuwe kleuren aangekondigd in de Galaxy S4 reeks. De Galaxy S4 was reeds verkrijgbaar in de kleuren: White Frost en Black Mist en daar komen nu dus Purple Mirage, Blue Artic, Red Aurora, Pink Twilight en Brown Autumn bij.

Dit maakt het keuzeaanbod van Samsungs vlaggenschip wel erg uitgebreid, zo is er voor elk wat wils. Mocht je ondanks de behoorlijke uitbreiding qua kleurenaanbod nog niet helemaal tevreden zijn over de uitvoering dan kun je er altijd nog voor kiezen om een speciaal hoesje voor je S4 via onze speciale accessoires pagina  aan te schaffen wat helemaal aansluit bij jouw wensen.

Galaxy familie breidt uit!

Naast de uitbreiding van het kleurenpalet werden er ook nog een aantal nieuwe toestellen in de Galaxy familie officieel wereldkundig gemaakt. Het gaat hier om toestellen die we ondertussen kennen als de S4 Mini, de S4 Active en de S4 Zoom.

Galaxy S4 Mini

s4-miniDe Galaxy S4 Mini verschilt qua uiterlijk niet veel van de reguliere Galaxy S4, behalve zoals de naam wellicht doet vermoeden, de omvang van het toestel. Hardwarematig zijn er wel aantal verschillen, zo is de Mini onder de motorkap minder krachtig uitgerust dan zijn grote broer. De Mini is voorzien van een 1.7 GHz Dual Core processor, een display resolutie van 960 x 540 pixels en een 8 MP camera.

 

 

Galaxy S4 Active

s4-activeDe Galaxy S4 Active, het toestel in de Galaxy reeks wat wel tegen een stootje komt ook na de zomer naar Nederland. De adviesprijs voor dit toestel bedraagt € 649.

De S4 Active is naast schokbestendig ook water- en stofdicht. Aan de binnenkant vrijwel hetzelfde uitgerust als de normale Galaxy S4. Alleen op het gebied van de camera heeft ook de S4 Active concessies moeten doen ten opzichte van de normale S4. De S4 Active heeft de beschikking over een 8 MP camera.

 

 

Galaxy S4 Zoom

s4-zoomDan is er natuurlijk nog de Galaxy S4 Zoom. De Galaxy S4 heeft verdacht veel weg van een camera met telefoonfunctionaliteit en is dan ook uitgerust met een 16 MP camera. Verder is het toestel hardwarematig vergelijkbaar met de S4 Mini.

De S4 Zoom zal medio deze zomer in Nederland te koop zijn voor een adviesprijs van € 549.

 

Welk toestel geniet jouw voorkeur? De gewone Galaxy S4 en dan misschien wel in één van de nieuwe kleuren? Of juist een van de nieuwe Galaxy S4 toestellen?

Previous Article

Samsung met S4 in de prijzen bij Graham Awards

Next Article

Samsung stelt Galaxy S4 bestellingen bij

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *