Weekendaanbieding: GRATIS Galaxy Tab 3 bij een Galaxy S4 i.c.m. Vodafone abonnement

Author: Geen reacties Share:

Ben je nog steeds het juiste moment af aan het wachten om je Galaxy S4 aan te schaffen? Wellicht is dit weekend dat moment eindelijk aangebroken! The Phonehouse heeft namelijk de komende dagen, dit weekend om precies te zijn, een interessante actie. Eenieder die een Vodafone abonnement afsluit krijgt er namelijk gratis en voor niks een Galaxy Tab 3 Lite bij.

Eenjarig, tweejarig of SIM-only? It’s your call!

Zoals hierboven al beschreven, de actie geldt alleen dit weekend en is alleen van toepassing wanneer je online je bestelling plaatst. Wat voor een Vodafone abonnement je kiest staat vrij! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een éénjarig abonnement of een tweejarig abonnement, in combinatie met een Galaxy S4 (check ‘m hier!) of toch een ander toestel? Wat je ook kiest, je krijgt er in ieder geval een 7 inch Galaxy tablet met een winkelwaarde van € 159 bij. Mocht je besluiten om een SIM-only abonnement af te sluiten en je Galaxy S4 (of een ander toestel) los aan te schaffen ook dan is de actie interessant voor jou want ook bij het afsluiten van een SIM-only abonnement krijg je de tablet gratis erbij!

OP = OP

Let op, ook voor deze actie geldt net als bij zoveel acties OP = OP! We weten natuurlijk niet hoe snel zo’n actie gaat maar het ligt voor de hand dat de voorraad Galaxy Tab 3 Lite’s eindig is. Ons advies: wacht dus niet te lang en wees er op tijd bij! Klik hier om alle details van de actie van The Phonehouse te bekijken.

Previous Article

Tip! €100 retour bij aankoop van Samsung Galaxy S4 (t/m 30 april)

Next Article

Nog meer Galaxy S4 uitvoeringen met kunstlederen achterkant!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *