Snoozen met je S4

Author: 2 reacties Share:

“You snooze, you lose” wordt er in het Engelstalige zakenleven wel eens gezegd. Daarmee wordt bedoeld dat je altijd alert moet zijn op kansen die voor het oprapen liggen. Daarbij moet je natuurlijk wel goed uitgeslapen zijn, dus is het soms verstandig om nog eens wat langer te blijven liggen. Wie zijn Samsung Galaxy S4 als wekker gebruikt, heeft echter waarschijnlijk al wel gemerkt dat deze niet echt een handige snooze-knop heeft om je nog eens lekker om te draaien. Dat wil zeggen, de knop is er wel maar je moet even weten waar je ‘m vindt. Tijd voor een nieuw hoofdstuk in onze serie Tips & Tricks.

Waar vind je de snooze-knop?

Blijkbaar zijn ze bij Samsung van het vroege opstaan, want standaard laat de wekkerfunctie je bij het afgaan alleen een rood kruis zien waarmee je het alarm direct uitzet. Gelukkig is er wel de mogelijkheid om jezelf ’s ochtends wat meer tijd te gunnen bij het opstaan. Deze vind je op de volgende manier:

1: Ga naar het instelscherm van de wekker op je S4
2: Klik hier op de knop Meer
3. Bij Sluimeren kun je nu met de schakelaar de functie aan- of uitzetten
4. Door op Sluimeren te klikken kun je de snooze-functie naar wens aanpassen
5. Als je wekker afgaat zal de snooze-knop nu zichtbaar zijn in de vorm van een gele cirkel met daarin de tekst “zZ”

SnoozingDie laatste mogelijkheid is wel echt voor doorgewinterde snoozers. Zo kun je hier bijvoorbeeld instellen hoelang het duurt voordat je wekker weer afgaat nadat op je op snooze klikt. Ook is het maximale aantal keren dat je jezelf wilt toestaan om te snoozen hier aan te passen.

Op zoek naar een deal voor een Galaxy S4 met abonnement die zo goed is dat je jezelf nog even in de ogen moet wrijven? Kijk dan eens naar onze Prijzenvergelijker.

Previous Article

S4 met een nieuwe versie van Tizen op komst?

Next Article

Nieuwe 4G-versie van de Samsung S4 Zoom

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *