Samsung Galaxy S4 Zoom nu verkrijgbaar!

Author: 1 reactie Share:

Een maandje geleden lieten we je al weten dat de S4 Zoom er deze zomer aan zou komen, maar een definitieve datum was nog niet bekend. De verwachting was ergens in augustus, maar nu blijkt dat er al webshops zijn die deze nieuwe variant van de Galaxy S4 leveren. De losse toestelprijzen liggen hierbij tussen de € 450,- en € 500,-. Het opvallendste aan de S4 Zoom zijn de bijzondere functies die het toestel op het gebied van fotografie heeft. Foto’s maken met smartphones was natuurlijk altijd al mogelijk, maar met deze nieuwe S4 lijkt Samsung zich op de echte fanatieke fotografen te willen richten.

Ergens is dat ook niet zo vreemd, als je bijvoorbeeld kijkt naar de enorme populariteit van bijvoorbeeld een app als Instagram. We delen nou eenmaal graag ons leven aan de hand van foto’s en verwachten daarbij ook een steeds hogere kwaliteit. Die kwaliteit is nu precies wat Samsung met de Galaxy S4 Zoom wil leveren. Door sommigen wordt het toestel dan ook wel een camera met telefoonfunctie genoemd, in plaats van andersom.

Samsung Galaxy S4 Zoom 2

De verschillen met de gewone S4

Eerlijk gezegd ziet de S4 er ook meer als een camera uit dan als een smartphone. Dat komt met name door de camerazijde, die dankzij de optische zoomlens het mogelijk maakt om tot 10x toe in te zoomen. Dat betekent echter niet dat de S4 Zoom als smartphone een minderwaardig toestel is. Qua technische specificaties is deze telefoon te vergelijken met de S4 Mini, die toch ook al zeer indrukwekkende prestaties neerzet. Zo beschikt de S4 Zoom nog steeds over een  1,5GHz dual-core processor, waarbij het toestel beschikt over 1,5GB aan werkgeheugen. De 8GB aan interne opslag zorgt ervoor dat je ook flink wat foto’s op zult kunnen slaan, waarbij je natuurlijk de mogelijkheid hebt om het geheugen extern gemakkelijk uit te breiden.

 

Previous Article

Opgevoerde Galaxy S4 misschien toch naar Nederland

Next Article

Een paar verstopte functies van de S4

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *