Doutzen Kroes gaat voor de S4 Mini

Author: 1 reactie Share:

Het is een reclamewet die al zo oud is als de weg naar Rome, maar als het gaat om het aanprijzen van producten werken beeldschone vrouwen nog altijd als een trein. Bij Samsung hebben zo ook goed opgelet tijdens de lessen in marketing en deze oude vertrouwde actie maar weer eens van stal gehaald. Niemand minder dan de Nederlandse Kroes is namelijk gestrikt om de onlangs gelanceerde Samsung Galaxy S4 Mini aan de man te brengen. Met de presentatie van deze nieuwe S4 is het Friese topmodel tevens het nieuwe gezicht voor Samsung Mobile in Nederland geworden.

Doutzen S4 MiniAan de klets met Doutzen

Die samenwerking gaat op verschillende manieren vorm krijgen. Zo wordt de S4 Mini nu tijdelijk geleverd met een speciale flip cover die gesigneerd is met ‘By Doutzen’. Verder zijn er natuurlijk de nodige fraaie foto’s waarop de blonde schone met het nieuwe toestel te zien is en gaat Doutzen zich bezig houden met het project #starttheconversation, bedoeld om de smartphones van Samsung vooral te gebruiken om met de hele wereld in contact te blijven.

Grote actie voor een klein toestel

Met deze promotionele stunt zet Samsung hun Galaxy S4 Mini gelijk goed in de schijnwerpers in Nederland. Zoals bekend is deze smartphone een kleinere versie van de populaire S4, waar al lang naar uit werd gekeken. Het kleinere formaat betekent echter niet dat de S4 Mini veel inlevert wat betreft de prestaties. Zo beschik je met deze smartphone over een 1,7 Ghz dual core processor en ben je ook al klaar voor het gebruik van 4G. Het grootste verschil zit in de afmeting van het scherm, waarbij het om een 4,3 inch Super AMOLED scherm gaat.

Wat vind jij, heeft Samsung een goede keuze gemaakt met het contracteren van Doutzen Kroes? Laat het weten in de reacties!

Previous Article

Vijf essentiële apps voor je Galaxy S4

Next Article

De S4 doorbreekt de grens van 20 miljoen

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *