Meer details over de S4 Mini

Author: 1 reactie Share:

Ze kunnen bij Samsung nog zo hard hun best doen, maar af en toe vliegen er toch wel eens wat documenten naar buiten die eigenlijk voor intern gebruik bedoeld zijn. Zoals een bestand met wat meer technische specificaties over de Samsung Galaxy S4 Mini. Het Koreaanse bedrijf is erop gebrand om hiervan een groter succes te maken dan de S3 Mini, die erg matig verkocht. Daarom is de S4 mini ook bijna tegelijkertijd met de gewone S4 ontwikkeld, zodat deze optimaal gefinetuned kon worden en niet achteraf haastig gelanceerd hoefde te worden. Een officiële presentatie van de S4 Mini kunnen we eind mei verwachten.

samsung-galaxy-s4-mini-technical-details

Maar voor die tijd hebben we natuurlijk al wel wat meer informatie om te bekijken. Zo zal de S4 Mini allereerst uitgerust worden met een 1.6GHz dual-core processor. Dat is weliswaar wat minder krachtig dan die van de S4, maar biedt altijd nog meer mogelijkheden dan de processor van de S3. Het interne geheugen is met 32GB net zo groot als dat van de S3 en zelfs groter dan dat van de meest basic S4. Wat opvalt is dat de S4 Mini standaard geleverd wordt met Android 4.0, terwijl de S3 Mini met Android 4.1 uit de doos komt.

Hoewel de de S4 Mini natuurlijk op verschillende vlakken minder indruk maakt dan z’n grote broer, moet gezegd worden dat de technische specificaties zeker niet de minste zijn. Maakt dat deze telefoon voor jullie een reële optie of kiezen jullie toch liever de S4?

Via

Previous Article

S4 binnenkort ook in het blauw?

Next Article

Foto’s van de S4 mini gelekt

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *