De S4 doorbreekt de grens van 20 miljoen

Author: Geen reacties Share:

Berichten over tegenvallende verkopen van de S4 blijken nogal relatief. We hoorden eerder al dat Samsung de verwachtingen naar beneden had bijgesteld met zo’n tien tot vijftien procent. Twee maanden na de release van de smartphone zijn er dan eindelijk concrete cijfers en die liegen er niet om. Ondertussen zijn er namelijk maar liefst twintig miljoen exemplaren van de Galaxy S4 verkocht. Niet slecht voor een toestel waarvan tot voor kort nog werd verwacht dat de verkoop zou tegenvallen.

 Beter dan de SIII

Als we de Galaxy S4 vergelijken met zijn voorganger de SIII, dan doet dit nieuwste model het beduidend beter. De grens van twintig miljoen verkochte smartphones zou namelijk eind juni doorbroken zijn. Dit betekent dat de S4 er ongeveer zestig dagen voor nodig had om dit indrukwekkende aantal te bereiken. De SIII deed er na zijn release destijds nog honderd dagen over. Toch zijn de cijfers nog niet zo groots als bijvoorbeeld van de iPhone 5, die in het eerste weekend alleen al vijf miljoen keer over de toonbank ging.

Nog meer verkoop met nieuwe modellen

Aan de stijgende verkooplijn zal voor dit jaar nog geen einde zijn gekomen, want Samsung staat al klaar met enkele nieuwe modellen van de S4. Zo komt binnenkort de de Galaxy S4 Mini als kleiner broertje op de markt en kunnen de fotografen onder ons gaan uitkijken naar de Galaxy S4 Zoom. Wie wat onstuimiger door het leven gaat, vindt straks in de Galaxy S4 Active de perfecte telefoon. Deze is wat steviger uitgevoerd en dus schokbestendig, maar daarnaast ook stof- en waterdicht.

Sluit jij je ook aan bij de twintig miljoen klanten die je al voorgingen? Bij ons vind je altijd de scherpste aanbiedingen voor de Galaxy S4.

Previous Article

Doutzen Kroes gaat voor de S4 Mini

Next Article

Samsung met S4 in de prijzen bij Graham Awards

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *