Hoe krasbestendig is de Galaxy S4?

Author: 2 reacties Share:

Wat is nou je grootste zorg als je eindelijk je felbegeerde Galaxy S4 in je bezit hebt? Dat je toestel gestolen wordt of beschadigt raakt natuurlijk. Gelukkig kun je je voor dat eerste verzekeren en is Samsungs smartphone ook op ellende uit die tweede categorie voorbereid. Het scherm is namelijk gefabriceerd met Gorilla Glass 3 van fabrikant Corning, dat het Super AMOLED Full HD display van 5” moet gaan beschermen. Volgens Corning is het zelfs het sterkste scherm dat er op de markt zal zijn. Tsja, dan vraag je er natuurlijk om dat dat uitvoerig getest wordt.

Op YouTube is dan ook al een filmpje opgedoken waarbij het scherm uitgebreid onder handen wordt genomen. Voor de meeste liefhebbers onder ons misschien een nachtmerrie om aan te zien, maar gelukkig heeft iemand anders zijn toestel opgeofferd om de duurzaamheid van het display te testen. Allereerst wordt deze met een vulpotlood onder handen genomen. Krassen, tikken, het mag allemaal niet baten want er is geen schade te zien. Vervolgens komt het zwaardere geschut, waaronder een standaard mes zoals die in je besteklade ligt. Wederom geen krasje te bekennen, net als bij het wat scherpere broodmes en het keukenmes.

Maar goed, hoe vaak zul je in de praktijk nu met een mes over je Galaxy S4 lopen schrapen? Nooit natuurlijk, dus worden er ook wat meer realistische scenario’s getest. In je zakken komt je telefoon bijvoorbeeld nogal eens in aanraking met sleutels of muntjes. Maar gelukkig, ook deze voorwerpen krijgen het niet voor elkaar om ook maar het kleinste beetje schade aan te richten. Een geruststellend idee, waardoor je in ieder geval zeker weet dat je je S4 straks zonder zorgen in je broekzak kunt stoppen. Wees er desondanks zuinig op, want een geslaagde valtest met de Samsung Galaxy S4 hebben we nog niet kunnen vinden op het internet.

Via

Previous Article

Er is een “ruggedized” S4 onderweg

Next Article

Groen certificaat voor de S4

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *