Video Samsung Galaxy S IV DUOS verschenen!

Author: Geen reacties Share:

Er is een heuse video van de nieuwe Galaxy opgedoken! Op de video zien we de Galaxy SIV DUOS aan het werk. Als dit daadwerkelijk Samsungs nieuwste paradepaardje is dan is de Zuid-Koreaanse fabrikant er niet in geslaagd het toestel tot aan de presentatie geheim te houden. Dat zou overigens voor het eerst in de geschiedenis van de Galaxy reeks zijn dat Samsung hier niet in slaagt dus ook bij dit filmpje moeten we onze vraagtekens plaatsen. Volgens een insider van SamMobile is de Galaxy 4 identiek aan de Galaxy S4 DUOS.

De video doet uit de doeken dat het apparaat de beschikking heeft over een 5 inch Full HD scherm, een Exynos 5410 Octa processor, een 544MP GPU en 2 GB aan intern geheugen. De specificaties zijn natuurlijk de afgelopen dagen uitvoerig besproken en alleen in het geval van de processor is het nog steeds twijfelachtig. Daarnaast draait het toestel op Android Jelly Bean 4.2.1 maar ook dit is geen verrassing meer.

Qua design kunnen we zien dat de zijkanten van het apparaat uit aluminium lijken te zijn opgemaakt en de achterkant van kunststof materiaal. Het gebruik van kunststof lag ook in de lijn der verwachting gezien de uitspraken van Samsungs topman nog niet zo lang geleden.

Previous Article

Samsung nadrukkelijk aanwezig in New York

Next Article

Mogelijke afbeelding van Galaxy S4 verschijnt online!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *