Nieuwe Galaxy toestellen in zicht

Author: Geen reacties Share:

Hoewel we nog maar nauwelijks tijd hebben gehad om de S4 goed te leren sinds de releasedatum op 27 april, heeft Samsung al weer wat nieuwe toestellen in de Galaxy-serie klaar staan om te lanceren. Of deze telefoons net zulke taferelen zullen veroorzaken als de S4 op de releasedag is nog maar de vraag, maar het is zeker interessant om eens te kijken wat Samsung nog voor ons in petto heeft de komende tijd.

Samsung Galaxy Mega

Zo werden onlangs al de Samsung Galaxy Mega 5.8 en de 6.3 aangekondigd, waarbij de getallen verwijzen naar de grootte van het scherm in inches. Flinke apparaten dus, die ook eigenlijk het gat tussen smartphones en tablets op moeten vullen en daarom ook wel phablets worden genoemd. Als het goed is zullen deze toestellen deze maand nog beschikbaar zijn in Europa, maar een definitieve datum is op dit moment nog niet bekend.

Andere smartphones in de Galaxy reeks

Andere smartphones waar we ons op kunnen verheugen zijn de Galaxy S4 mini, de Galaxy S4 Active en de Galaxy S4 Zoom. Deze drie varianten van de S4 zijn officieel nog niet bevestigd door Samsung, maar van de S4 Zoom zijn onlangs al wel enkele details naar buiten gekomen. Wanneer deze toestellen beschikbaar zullen zijn is dus nog even afwachten, maar zodra er meer bekend is hoor je het uiteraard direct!

active-gs4-1

Natuurlijk is de normale Galaxy S4 ondertussen overal verkrijgbaar. Benieuwd voor welke prijs en in combinatie met welk abonnement? Kijk dan snel even op de vergelijkingspagina voor een helder overzicht.

Bron

Previous Article

De Galaxy S4 onder een hexacopter

Next Article

Nieuwe cameratelefoon van Samsung: de S4 Zoom

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *