Vijf essentiële apps voor je Galaxy S4

Author: 1 reactie Share:

De S4 van Samsung komt standaard al met een heleboel functies waardoor je direct prima uit de voeten kunt met je nieuwe smartphone. Maar omdat het natuurlijk nooit allemaal op elk vlak 100% aan ieders wensen kan voldoen hebben we een paar apps geselecteerd die op geen enkele S4 mogen ontbreken.

Opera Mini1. Opera Mini

Nog steeds biedt deze browser de beste internetervaring voor Androidgebruikers. Opera Mini is nou eenmaal sneller dan de browser die standaard op je S4 zit en is ook nog eens stukken zuiniger voor je dataverkeer.

2. App Cache Cleaner

Wie veel apps op zijn Galaxy S4 heeft geïnstalleerd, zal merken dat het geheugen langzaam volloopt met allerlei data en daarom trager wordt. De S4 biedt de mogelijkheid om de cache van elke app te wissen, maar met deze gratis app kun je dat in één keer voor meerdere apps tegelijk doen.

MX Player3. MX Player

Met de mediaspeler die standaard aanwezig is op je S4 kun je prima video’s kijken, maar met sommige gecomprimeerde bestanden kan die speler niet altijd even goed uit de voeten. MX Player is op dit moment de meest veelzijdige mediaplayer die beschikbaar is voor je Galaxy S4.

4. Screen Filter

Geef toe, ondertussen zijn we allemaal zo vergroeid aan onze S4 dat we zelfs in de bioscoop af en toe nog even onze telefoon willen checken. De standaard dimmer is zelfs op het laagste niveau nog aardig licht, maar deze app helpt met een net wat meer verfijnde dimmer.

Swiftkey Keyboard5. SwiftKey Keyboard

Het ingebouwde toetsenbord van de Galaxy S4 werkt op zich prima, maar deze app verenigt eigenlijk alle functies die je van een toetsenbord zou willen ineen. Swipen, auto-aanvulling en ondersteuning van meerdere talen, deze app biedt het je allemaal.

Heb je zelf nog apps ontdekt waarvan je vindt dat andere S4-fans die echt eens moeten checken? Je tips zijn welkom in de reacties hieronder.

Previous Article

De Galaxy S4 brengt kleur in Nederland

Next Article

Doutzen Kroes gaat voor de S4 Mini

You may also like

1 reactie

  1. Of je kan natuurlijk je telefoon in de bioscoop niet gebruiken. Ik weet het het is een gek idee. Bij nader inzien vergeet wat ik zojuist schreef, nu ik het zo terug lees is het wel erg raar om van mensen te verwachten dat ze hun telefoon even niet gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *