Een paar verstopte functies van de S4

Author: 7 reacties Share:

Eerder lieten we je al kennismaken met de basisfuncties die echt onmisbaar zijn voor elke S4 bezitter. Vandaag wordt het tijd om weer eens wat verder in onze favoriete smartphone te duiken, want de Galaxy S4 heeft nogal wat functies goed verstopt zitten. Je hebt vast en zeker de menu’s al uitgebreid verkend, maar de kans bestaat dat je toch nog mogelijkheden over het hoofd hebt gezien. Geen probleem, we hebben weer een paar mooie handigheidjes voor je op een rij gezet!

1. Best Photo
De camera van de Galaxy S4 doet z’n uiterste best om jou te helpen om de beste foto’s te maken. Een van de functies die daarbij heel handig kan zijn, is Best Photo. Deze functie komt vooral van pas bij actiemomenten, want hiermee maak je snel achter elkaar acht foto’s, waar je vervolgens de beste van kunt kiezen.

2. Slim melden
Hoe vaak per dag pak je je S4 wel niet op om even te kijken of er nieuwe berichten of e-mails zijn binnen gekomen? Dankzij Slim melden gaat dat nog makkelijker, want je hoeft niet eens meer op het scherm te kijken. Wanneer er een melding is voel je de telefoon namelijk even trillen als je ‘m oppakt. Je vindt de functie Slim melden in het menu Beweging.

3. Bedien je S4 met handschoenen aan
Nee, je hoeft er midden in de zomer nog even niet aan te denken, maar het seizoen van mutsen en handschoenen komt ooit echt weer terug. De S4 heeft een handige functie die het mogelijk maakt om je S4 ook te gebruiken met je handschoenen aan. In het menu Display vind je de mogelijkheid om een je S4 wat gevoeliger te maken voor aanrakingen.

Lookout S44. Vind je S4 gemakkelijk terug
Je moet er niet aan denken, maar het kan gebeuren dat je je Galaxy S4 om wat voor reden dan ook eens kwijtraakt. Het programma Lookout Mobile staat standaard op je S4 en biedt je de mogelijkheid om deze via geluidssignalen weer terug te vinden. Mocht de accu bijna leeg zijn, dan verstuurt het programma net daarvoor nog even de locatie naar je door.

We zullen de komende tijd met nog meer van deze handige weetjes komen. Mocht je er zelf wat ontdekt hebben dan lezen we je tips graag in de reacties!

Previous Article

Samsung Galaxy S4 Zoom nu verkrijgbaar!

Next Article

WatchON: gebruik je S4 als afstandsbediening

You may also like

7 reacties

  1. Lookout functie is niet te vinden hoe activeer ik dat en met welk optie/apperaat ontvang ik de signalen om het te achteralen waar me telefoon zich bevindt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *