Opgevoerde Galaxy S4 misschien toch naar Nederland

Author: Geen reacties Share:

In aanloop naar de release van de Samsung Galaxy S4 doken er al constant de wildste geruchten op. Nu de smartphone van Samsung dan eindelijk verkrijgbaar is houdt dat echter nog niet op. Het meest verse nieuwtje dat we hebben opgevangen gaat over een S4 die nog krachtiger en sneller is dan de huidige modellen. Het model is in Zuid-Korea al officieel aangekondigd onder de naam Galaxy S4 lte-a, maar Samsung zou nu van plan zijn om het toestel wereldwijd op de markt te gaan brengen.

Het verschil zit van binnen

Als je de standaard S4 en de S4 lte-a naast elkaar legt, zul je er geen verschil tussen zien. Aan de binnenkant wordt het onderscheid echter al snel duidelijk. Zo heeft de opgevoerde versie een Snapdragon 800 processor, tegenover de Snapdragon 600-soc waar de gewone S4 mee is uitgerust. De potentiële kloksnelheid loopt daarmee op van 1,9 GHz naar 2,3 GHz. Ook is de Zuid-Koreaanse krachtpatser klaar voor de nieuwe 4g-netwerktechnologie lte-advanced, waar ook de naam op is gebaseerd. In Nederland hoeven we volgens KPN echter de komende zeven jaar nog niet op dit netwerk te rekenen.

Wachten op de officiële bevestiging

De geruchten over een internationale release van de Samsung Galaxy S4 lte-a komen van de Duitse website All About Samsung. Zij baseren zich op een screenshot (zie onderaan dit bericht) van de app AnTuTu, een benchmarktool voor Android. Het toestel heeft de naam GT-I9506, terwijl de S4 in Europa wordt aangeduid met de nummers GT-I9500 en GT-I9505. De letter GT vooraan het typenummer duidt erop dat het hier om een internationale release gaat. Vooralsnog wordt er alleen gerept over een release, maar ontbreken verdere details. Voor een releasedatum en een eventuele prijs zullen we dus nog even geduld moeten hebben.

Zit jij te wachten op zo’n opgevoerde S4? Of ben je tevreden met de prestaties van je huidige S4?

Samsung_Galaxy_S4_I9506-2

Previous Article

Nieuwe update S4 verbetert snelheid en accuduur

Next Article

Samsung Galaxy S4 Zoom nu verkrijgbaar!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *