Haal het meeste uit de camera van je S4

Author: 1 reactie Share:

Een van de meest gebruikte functies van veel smartphones is de camera. Het is natuurlijk ook wel lekker makkelijk, zo’n fototoestel op zakformaat dat je altijd bij je hebt. Maar vaak genoeg zie je nog dat mensen onscherpe en onderbelichte foto’s maken. Fotograferen is natuurlijk ook een kunst op zich, maar de Galaxy S4 heeft wel een paar handige hulpmiddelen die de kans op geslaagde foto’s flink groter maken. Het kost maar weinig tijd om deze te leren gebruiken en je fotoresultaten zullen merkbaar verbeteren.

Drama mode

Dit is typisch zo’n functie die je echt even moet leren kennen, maar daarna een boel moois op kan leveren. Hierbij maakt de camera binnen korte tijd meerdere foto’s van een bewegend object tegen een stilstaande achtergrond. Perfect voor sportfotografie of andere actiemomenten.

Drama Shot Samsung Galaxy S4Eraser

Loopt er iemand door je beeld terwijl je net je vriendin staat te fotograferen die voor de Eiffeltoren poseert? Geen probleem, de Eraser-functie geeft deze stoorzenders een paarse kleur in het resultaat, waarna je ze gemakkelijk kunt wissen.

Dual Shot

Waarschijnlijk ben je niet zo vaak in de situatie geweest dat je een tegelijkertijd een foto wilt maken van hetgeen je voor én achter je ziet, maar met de Galaxy S4 kan het. Het is vooral een grappige functie, waar je met wat experimenteren verrassend leuke foto’s mee kunt maken.

Panorama Mode

Natuurlijk niets nieuws onder de zon, maar de eindresultaten op de S4 zijn zo groot dat ze echt indruk maken. Op de S3 kon je bijvoorbeeld foto’s maken met een maximale breedte van 6.000 pixels, op de S4 loopt dit op tot een duizelingwekkende 22.000 pixels!

Filters Samsung Galaxy S4Filter Effects

Genoeg apps die je de mogelijkheid bieden om bijvoorbeeld een leuk retrofiltertje over je foto’s te halen, maar als dat al gelijk met je camera zelf kan is dat natuurlijk wel zo makkelijk. De Galaxy S4 biedt standaard verschillende filters, waaronder ook een te gek fisheye-effect.

 

 

Hebben jullie al flink geëxperimenteerd met de camerafuncties van de S4? Laat je bevindingen gerust achter in de reacties hieronder! Heb je nog geen S4? Vergelijk dan hier de aanbiedingen.

Previous Article

Samsung Galaxy S4 Mini valt in de prijzen

Next Article

Nieuwe update S4 verbetert snelheid en accuduur

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *