Opvolger Galaxy S4 aangekondigd in maart

Author: Geen reacties Share:

Het jaar 2014 is nog maar net begonnen en de geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S5 zijn al in volle gang. De opvolger van de Galaxy S4 wordt waarschijnlijk in maart aangekondigd op een speciaal hiervoor georganiseerd Samsung evenement. Inmiddels zijn er ruim 40 miljoen exemplaren van de S4 verkocht. Wordt de Galaxy S5 net zo populair?

Specificaties van de Galaxy S5

exynos-5-octaVolgens geruchten beschikt het nieuwste paradepaardje uit de Galaxy reeks over een qHD touchscreen scherm. Dit is een speciaal ontwikkeld display dat in staat is om een zeer hoge resolutie weer te geven. De resolutie van dit toestel zou uitkomen op maar liefst 2560 x 1440 pixels. Daarnaast beschikt de S5 net als de Galaxy Note 3 over een werkgeheugen van 3 GB. Ook zou hij uitgerust worden met een zeer krachtige 32 bit Snapdragon quadcore CPU van Qualcomm of een Exynos octacore processor die natuurlijk door Samsung zelf wordt gefabriceerd. Geen van deze specificaties zijn echter op dit moment bevestigd. Wel lijkt de resolutie van het scherm erg overeen te komen met de specificaties van andere smartphones die eraan zitten te komen en we denken dan ook dat deze gegevens in ieder geval vrij aannemelijk zijn.

S4 in prijs verlaagd

Nu de opvolger de S4 op korte termijn wordt aangekondigd stunten veel winkels met de prijs van de Galaxy S4. Ben je op zoek naar een Galaxy S4 en wil je niet wachten op de opvolger dan is nu eigenlijk een goed moment om deze smartphone aan te schaffen. Er zijn verschillende websites waar je alle Samsung Galaxy aanbiedingen met elkaar kunt vergelijken zodat je er zeker van bent dat je niet te veel betaalt.

Wat doe jij? Wacht je op de aankondiging van de S5 of scoor je een aanbieding en ga je voor de Galaxy S4? Laat het horen in de reacties!

Previous Article

Black Edition: de nieuwe uitvoering van de Galaxy S4

Next Article

Nog een update op komst voor de Galaxy S4!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *