Uitnodigingen voor Unpacked 2013 in New York

Author: Geen reacties Share:

Samsung pakt flinkt uit! Tenminste als we kijken naar de uitnodigingen die de Zuid-Koreaanse fabrikant recent heeft verstuurd naar alle belangrijke partijen in de mobiele industrie. Hieronder zien we de enveloppe met de uitnodigingen voor het event dat op 14 maart plaats zal vinden. Het event waar we eindelijk definitief kennis gaan maken met Samsungs nieuwste paradepaardje, de Galaxy S4!

unpacked-enveloppe

Er zijn nog meer foto’s op internet verschenen van Samsungs uitnodigingen! Zie hieronder:

samsung-unpacked-uitnodiging

Zo te zien zit er een pasje bij wat wel eens uitgerust zou kunnen zijn met een NFC chip. Het zou me niet verbazen als je dit pasje tegen je telefoon moet houden waardoor vervolgens een website met registratie formulier op je smartphone geopend wordt. Het is in ieder geval duidelijk dat Samsung er echt werk van maakt!

Nog één afbeelding dan.

samsung-galaxy-s4-radio-city-music-hall

Hierboven zien we de locatie van het Unpacked Event. Mocht je 14 maart in New York zijn en plan zijn toch even te gaan kijken. Helaas, zonder uitnodiging kom je er niet in, flauw hoor! Gelukkig hebben we een YouTube stream op http://www.youtube.com/SamsungMobile. Deze zal op 14 Maart ook gewoon via deze website te volgen zijn! Hou de website dus goed in de gaten voor de laatste updates van de Galaxy S4.

Previous Article

Krijgt de Europese Galaxy S4 een andere processor dan Amerikaanse S4?

Next Article

Bevestigd: Galaxy S4 op 14 maart aangekondigd!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *