Nieuwe cameratelefoon van Samsung: de S4 Zoom

Author: Geen reacties Share:

Terwijl de Samsung Galaxy S4 nog maar net op de markt is, wordt er al weer uitbreiding van de S4-familie aangekondigd. We kunnen namelijk uit gaan kijken naar de Galaxy S4 Zoom, een nieuwe cameratelefoon die in de loop van de zomer beschikbaar zou moeten zijn. Hoewel er natuurlijk met smartphones over het algemeen al heel aardige foto’s en video’s geschoten kunnen worden, zijn cameratelefoons als de S4 Zoom ontwikkeld voor de gebruikers met hogere eisen op dit gebied.

samsung-galaxy-s4-zoom

Zo zal de S4 Zoom voorzien zijn van een 16 MP camera, wat aanzienlijk meer is dan de 13 MP waarmee de standaard S4 is uitgerust. Het scherm zal daarentegen wel iets kleiner zijn. Waar de S4 over een display van 5 inch beschikt, zal de S4 Zoom het moeten doen met 4.3 inch. De naam van het toestel verwijst overigens naar de tienvoudige optische zoom waarmee deze cameratelefoon uitgerust zou gaan worden.

Samsung bracht met Galaxy Camera al eerder een camera uit, maar combineerde deze nog niet met een telefoon. Met de S4 Zoom wordt ingespeeld op een trend die al langere tijd zichtbaar is bij de concurrentie. Nokia is natuurlijk één van de meest actieve producenten op dit vlak, maar ook HTC heeft al hoogwaardige technologie ontwikkelt op het gebied van camera’s. Verder schijnt ook dat Sony druk is met een nieuwe cameratelefoon. Wat denken jullie? Gaat dit een succes worden of zitten we eigenlijk helemaal niet te wachten op een fototoestel waar je ook nog mee kunt bellen?

Previous Article

Nieuwe Galaxy toestellen in zicht

Next Article

Bekijk de Galaxy S4 hands-on video

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *