Nog een update op komst voor de Galaxy S4!

Author: Geen reacties Share:

Duitse Galaxy S4 eigenaren die in het bezit zijn van unbranded versie van het toestel hebben vandaag een gloednieuwe firmware update gekregen, aldus de Duitse blog AllaboutSamsung.de. En dat terwijl de meest recente update nog maar van een week geleden dateert.

Update na update

Samsung_GalaxyS4_XXUEMKE_UpdateOngeveer een week geleden verscheen hier al het bericht dat er een oplossing voor de terugkerende beveiligingsmelding op komst was. Deze terugkerende beveiligingsmelding, veroorzaakt door Samsung Knox, verscheen ten tonele na het updaten naar Android 4.3. Nog geen 48 uur later verscheen de update die het probleem op moest lossen en nu staat de volgende update al weer klaar in de rij. Het is echter niet geheel duidelijk wat de update, die zich qua grootte met zijn 15 MB tot de kleinere updates mag rekenen, nu precies doet. De firmwareversie XXUEMKE, builddate 27 november is in ieder geval erg recent. Grappig feitje overigens, de melding in Kies is voor de Duitse gebruikers in het Nederlands.

Oneffenheden gladstrijken

Het is vrij aannemelijk dat de update die dus vorige week verscheen niet alle problemen, die sinds de update naar Android 4.3 zijn ontstaan, heeft opgelost. Hoewel de beveilingsmelding dankzij de update van vorige week dus is verdwenen is het goed mogelijk dat Samsung met kleinere updates eventuele andere, minder ‘zichtbare’ oneffenheden probeert glad te strijken. Hoe het ook zij, je kunt dus in ieder geval de komende tijd een nieuwe update voor je Galaxy S4 toestel verwachten.

Previous Article

Opvolger Galaxy S4 aangekondigd in maart

Next Article

Uitrol Android 4.3 voor de S4 Mini begint!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *