Bekijk de Galaxy S4 hands-on video

Author: Geen reacties Share:

Wat is nu de beste manier om eens echt te ervaren hoe een nieuwe smartphone werkt? Natuurlijk door hem zelf in je handen te houden, maar aangezien de meeste winkels je er niet eentje op proef mee zullen geven zijn hands-on video’s een prima alternatief. In deze video wordt een aantal belangrijke aspecten van de Samsung Galaxy S4 nader bekeken en heel informatief weergegeven.

Hardware en design

Te zien is dat de S4 lekker dun en licht is en verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Het display wordt hierbij gedemonstreerd door een video af te spelen, waarbij opvalt dat het beeld scherp, helder en levendig is. Het zelf aan te passen home screen wordt goed uitgelegd en laat zien hoeveel mogelijkheden je hierbij tot je beschikking hebt. Ook de verschillende unieke camerafuncties worden uitgebreid besproken.

Delen is gemakkelijk

Facebook, Twitter, Instagram … we delen graag van alles met de wereld om ons heen en bij het ontwikkelen van de Galaxy S4 is hier dan ook volop rekening mee gehouden. Zo zien we in de video dat je met Group Play gemakkelijk muziek en foto’s kunt delen met andere S4’s in dezelfde ruimte.

Handige functies
Tot slot komen nog enkele functies en technieken aan bod die de gebruikservaring nog optimaler moeten maken. We zien hoe je dankzij AirGesture kunt swipen zonder het scherm aan te raken, handen als je bijvoorbeeld vieze handen hebt. Ook is te zien hoe de S4 vanzelf stopt met het afspelen van een video als je even de andere kant op kijkt.

Bron

Previous Article

Nieuwe cameratelefoon van Samsung: de S4 Zoom

Next Article

Slimme commercial van Samsung

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *