Foto’s van de S4 mini gelekt

Author: Geen reacties Share:

De geruchten over nieuwe toestellen in de S4-serie van Samsung druppelen langzaam binnen. Daarbovenop zijn nu ook de eerste foto’s gelekt van één van die nieuwe smartphones, namelijk de Galaxy S4 Mini. Als het goed is zal dit toestel  tegen het einde van deze maand aangekondigd worden, nadat de buzz rondom de S4 wat minder is geworden. De verwachting is dat rond dezelfde tijd de S4 Active gepresenteerd zal worden en dat we meer te weten zullen komen over de S4 Zoom.

Dual Core

Tot die tijd kunnen we ons echter nog even vergapen aan de foto’s die van de Samsung Galaxy S4 Mini zijn opgedoken. Het zal je niet heel erg verrassen dat het ontwerp grotendeels is gebaseerd op dat van de S4 die we al kennen. Het display is daarbij natuurlijk wel wat kleiner. In plaats van de vijf flinke inches die het display van de S4 meet, doet de S4 mini het 4.3 inch. Met het kleinere formaat van de S4 mini zijn helaas ook minder indrukwekkende technische specificaties gemoeid. Zo is de dual-core processor van de S4 mini toch net even wat minder indrukwekkend dan de quad-core processor waarmee de S4 is uitgerust.

[wzslider]

Specificaties of compact design?

Maar toch, de S4 mini zal voor veel gebruikers zeker een interessante keuze zijn. Niet iedereen hecht waarde aan de allerhoogste specificaties en een wat handzamer toestel zal voor veel consumenten ook aantrekkelijk zijn. Wat vinden jullie belangrijker, de technische prestaties van een smartphone of juist een wat compacter design?

Bron

Previous Article

Meer details over de S4 Mini

Next Article

De Galaxy S4 onder een hexacopter

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *