Samsung Galaxy S4 trekt veel aandacht op lanceringsdag

Author: Geen reacties Share:

Vandaag was het dan eindelijk zover, de Samsung Galaxy S4 was ook in ons land verkrijgbaar. Berichten over de vermeende problemen rondom de levering van het toestel weerhielden vele nieuwsgierigen er niet van om naar de winkels te komen. Zo was er in de Amsterdamse Kalverstraat een lange rij mensen te zien voor de deur van de The Phone House die allemaal een S4 mee naar huis wilden nemen.

galaxy-s4-release

Ook in Rotterdam was het druk. Provider T-Mobile had een korting van 50% op het abonnement bij een S4 beloofd aan de eerste 500 klanten. Hierbij kregen de klanten ook nog een gratis Galaxy S4. Dit aanbod zorgde ervoor dat op vrijdagavond al de eerste mensen voor de deuren van de winkel aan de Lijnbaan te vinden waren. Toen de winkel om tien uur op zaterdagochtend openging stond er inmiddels al een rij van ruim 300 meter. Volgens een bericht op Androidworld heerste er een gemoedelijke sfeer.

Die enorme opkomst sluit aan bij eerdere berichten over de populariteit die de S4 al had wat betreft het aantal voorbestellingen, dat maar liefst 30.000 bedroeg. De nieuwste smartphone van Samsung beschikt dan ook over tal van features die de consument in grote mate aanspreekt. Zo is daar allereerst het grote beeldscherm van maar liefst 5 inch. Het scherm is niet alleen groter, maar ook beduidend scherper dan dat van voorganger S III. Maar ook de iPhone 5 van Apple moet het qua beeldkwaliteit afleggen tegen de S4.

Hoewel de S4 van buiten misschien veel op zijn oudere broer lijkt, is er aan de binnenkant van het toestel wel degelijk veel veranderd. Vooral het werkgeheugen van 2 Gb en de camera van 13 MP is iets dat veel mensen aanspreekt en bijdraagt aan de grote populariteit van het toestel. De verwachting is dan ook dat Samsung er alles aan zal doen om de leveringsproblemen zo snel mogelijk op te lossen. Het bedrijf heeft zelf al aangegeven dat het denkt in de komende weken volledig aan de overweldigende vraag naar de S4 te kunnen voldoen.

Previous Article

Galaxy S4 onderworpen aan Breakability Score test

Next Article

Leveringsproblemen S4 beperkt volgens Samsung

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *