Nieuwe update S4 verbetert snelheid en accuduur

Author: 5 reacties Share:

Vandaag duikt er vanaf verschillende kanten het nieuws op dat er een nieuwe update voor de Samsung Galaxy S4 beschikbaar is. Officiële berichten hiervoor zijn nog niet naar buiten gebracht, maar inmiddels melden meerdere Nederlandse bezitters van een S4 de update te hebben ontvangen. Het is niet de eerste update die er voor de S4 uitkomt en het zal ook zeker niet de laatste zijn, aangezien Samsung constant bezig is om de gebruikservaring van de smartphone optimaal te houden.

Snellere telefoon, langere accuduur

Hoewel dit soort updates altijd bedoeld zijn om verschillende soorten problemen op te lossen, lijken er deze keer twee punten bijzondere aandacht te krijgen. Zo zou je na de update moeten merken dat je accu wat langer meegaat en dat de telefoon in zijn geheel wat sneller werkt. De update is naar buiten gebracht onder de naam I9505XXUBMGA en zou op dit moment voor S4-bezitters in Nederland en België te downloaden moeten zijn. Via het programma Kies van Samsung kun je de update via je pc of laptop binnenhalen. Ook zijn er al berichten van gebruikers die de update OTA (Over The Air) hebben binnengehaald.

Batterijduur

Over de batterijduur van de Samsung Galaxy S4 is al vanaf het begin veel te doen geweest. Uit verschillende tests kwamen zeer positieve resultaten naar voren, waarbij de Nederlandse S4’s het zelfs nog beter leken te doen dan buitenlandse exemplaren. Toch waren er ook veel gebruikers te horen die de batterijduur flink vonden tegenvallen. In ieder geval lijkt het erop dat het geen punt is dat Samsung over het hoofd ziet en aandacht blijft krijgen, wat natuurlijk altijd een goede zaak is.

Wie van jullie heeft de update al binnengehaald en wat zijn jullie ervaringen? Deel het vooral met ons!

Via

Previous Article

Haal het meeste uit de camera van je S4

Next Article

Opgevoerde Galaxy S4 misschien toch naar Nederland

You may also like

5 reacties

  1. Ik werk in Brazilie en heb de update via WIFI binnen gekregen, ik heb geen idee welke update het is en ik heb ook geen idee wat er nu beter zou moeten zijn.

  2. Bij mij slurpt ie me accu leeg, iemand suggesties?
    Vind het knap vervelend worden eigenlijk….
    Heb reeds Google geraadpleegd maar kom er niet uit.

  3. Ik heb hetzelfde na een halve dag ik accu leeg, terwijl ik hem amper gebruikt heb?! Voor de update (2 dagen geleden) 4.4 deed ik de hele dag met de batterij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *