Handige accessoires voor je Galaxy S4

Author: 1 reactie Share:

In de aanloop naar 27 april, de dag dat de Samsung Galaxy S4 in Nederland beschikbaar zal zijn, geeft Samsung steeds meer prijs rondom deze smartphone. Zo presenteerde het bedrijf uit Zuid-Korea ook een aantal accessoires dat verkrijgbaar zal zijn voor de S4. Prijzen zijn daarbij ook genoemd, al gaat het daarbij tot nu toe nog wel om dollars. De accessoires lopen uiteen van telefoonhoesjes om je S4 te beschermen tot extra accu’s, multimediatoepassingen en meer. We nemen de belangrijkste items even met je door.

Alles om je S4 te beschermen
Als je straks de Galaxy S4 eindelijk in je handen hebt, wil je natuurlijk niet dat hier lelijke krassen op komen. Of erger nog, dat er een dikke barst in het scherm zit als je ‘m per ongeluk eens laat vallen. Gelukkig is daar de Flip Cover, waarmee je de achterkant van je S4 kunt beschermen en tegelijkertijd van een hip kleurtje kunt voorzien. Een beschermlaag voor de voorkant is inbegrepen.

Op onze speciale accessoires pagina vind je een overzicht met de meest populaire accessoires van dit moment.

galaxy-s4-view-flip-cover

De S View Flip Cover biedt daarbij nog net wat meer bescherming, waarbij de S4 zich als het ware in een dun open te klappen boekje bevindt. Er is wel een klein stukje opengelaten zodat je datum en tijd altijd makkelijk kunt zien. De S View Flip Cover is met een prijs van zestig dollar wel twintig dollar duurder dan de standaard Flip Cover. Tot slot is er nog de Protective Cover+, die vooral grip en bescherming voor de achterkant van het toestel biedt.

Geef je S4 net wat meer power
Ook al laadt de Galaxy S4 lekker snel op, er is niets vervelender dan halverwege je werkdag of onderweg met een lege accu te komen zitten. Daarom biedt Samsung ook op dat vlak enkele accessoires. Zo zorgt het Spare Battery Charging System ervoor dat je altijd een extra accu bij de hand hebt en je je lege accu weer snel kunt opladen. Het fraai vormgegeven pakketje wordt geleverd met een lader en een 2600 mAh accu.

Wat breder toepasbaar is de Universal Battery Pack van tachtig dollar. Deze bezit genoeg power om je Galaxy S4 drie keer op te laden, maar kan daarnaast ook gebruikt worden om andere apparaten op te laden. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Galaxy Tab 2 (versies 7.0 en 10,1), de Galaxy Note (8.0, 10.1 en II) en Googles tablet de Nexus 10.

Alles eerlijk delen
Tot slot is er nog een aantal accessoires waarmee je heel gemakkelijk bestanden kunt delen. Filmpjes die op je S4 staan kun je bijvoorbeeld bekijken op een HDTV met de AllShare Cast Wireless Hub van honderd dollar. Wil je met je vrienden even lekker wat muziek luisteren, dan plaats je de S4 in het Universal Multimedia Desktop Dock, die is voorzien van een externe speaker. Heb je de S4 graag onderweg bij je om bijvoorbeeld mee te navigeren, dan zorgt de Universal Vehicle Navigation Mount ervoor dat je telefoon veilig kan worden bevestigd in je auto. Deze kost vijftig dollar.

Via

Previous Article

Groen certificaat voor de S4

Next Article

Galaxy S4 eind deze maand in 50 landen!

You may also like

1 reactie

  1. Recentelijk ook m’n Samsung Galaxy S4 ontvangen, wat een heerlijk toestel! Direct een hoesje er bij besteld voor een wat betere bescherming! Werkt heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *