Galaxy S4 op 27 april in de Nederlandse winkels

Author: Geen reacties Share:

We hebben er lang op moeten wachten, maar op 27 april is het dan zover. Vanaf die dag zal de Samsung Galaxy S4 in de Nederlandse winkels te koop zijn. We hebben ons al tijden kunnen verlekkeren aan de commercials, maar binnenkort kunnen we dan eindelijk zelf al die nieuwe functies en specificaties gaan ontdekken.

Samsung speelt daarbij overigens nog even handig in op de aanstaande troonswisseling. Via een speciale applicatie op Facebook kun je onze nieuwe koning succes wensen op zijn eerste werkdag. Tevens krijg je er tijdelijk als je een Galaxy S4 bestelt een gratis 64 GB geheugenkaart erbij. Een welkome aanvulling op de 16GB opslagruimte die de Galaxy S4 standaard biedt. Geen overbodige luxe ook, want met alle interessante functies en mogelijke apps zul je die ruimte ook zeker nodig hebben.

Een slim scherm
Zo is de S4 met zijn Full HD Super AMOLED display van 4,99 inch zeer geschikt om video’s mee te bekijken. Even onderweg in de trein je favoriete serie of een film kijken is dus geen probleem. Handig daarbij is dat de Galaxy S4 zelf snapt wanneer hij even op pauze moet. Het toestel detecteert namelijk wanneer jij je ogen van het scherm afwendt en zet op dat moment direct even je film of serie stil.

Gevoelig apparaat
De Galaxy S4 voelt niet alleen aan wanneer jij ergens anders naar kijkt dan naar het telefoonscherm, ook op andere vlakken heeft deze smartphone perfect door wat er gaande is. In totaal beschikt de S4 namelijk over negen verschillende sensoren. Een daarvan is de zogenaamde RGB-sensor, die de lichtintensiteit meet. Maar ook zijn er sensoren ingebouwd die gevoelig zijn voor de luchtdruk en snelheid. De omstandigheden in de omgeving worden daarnaast in de gaten gehouden door sensoren voor de vochtigheid en temperatuur.

Dit zijn slechts een paar van de bijzonderheden van de S4, een overzicht van alle specificaties kun je hier vinden. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon nog even wachten tot 27 april en het allemaal zelf ontdekken zodra je de S4 eindelijk zelf in je handen kunt houden. Wil je de prijzen vergelijken of alvast jouw toestel bestellen zodat je hem meteen bij de release in huis hebt? Neem dan een kijkje op onze speciale prijzenpagina!

Previous Article

Galaxy S4 eind deze maand in 50 landen!

Next Article

Galaxy S4 blijkt het beste toestel om mee te gamen!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *