Groen certificaat voor de S4

Author: Geen reacties Share:

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een nieuwe telefoon koopt, maar toch is het goed om te weten dat je door een Samsung Galaxy S4 te kopen ook je steentje bijdraagt aan een betere wereld. De milieuvriendelijke eigenschappen van de S4 waren voor Underwriters Laboratories zelfs reden om Samsung hiervoor het zogenaamde UL Environment Certificate uit te reiken.

galaxy-s4-groen-certificaat

Een groene traditie
Andere toestellen van Samsung ontvingen dit belangrijke certificaat in het verleden ook al eens. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Galaxy S III en de Galaxy Note II. De S4 valt deze eer nu ten deel vanwege verschillende redenen. Allereerst is het energieverbruik van de oplader aanzienlijk lager wanneer deze in de stand by-modus staat. Daarnaast is de verpakking waarin je je S4 ontvangt voor 100% gemaakt van gerecycled papier. De handleidingen worden daarbij gedrukt met inkt die gemaakt wordt van soja.

Het laatste zetje?
Voor zover je naast de hoogstaande technische specificaties nog een extra reden nodig hebt om een S4 te halen, kan het milieuvriendelijke karakter je misschien helemaal over de streep trekken. Hoewel niet alle consumenten hier aandacht aan zullen besteden, is het toch wel een belangrijk punt. Niet alleen voor je eigen gevoel, maar natuurlijk ook met het oog op de toekomst. We willen immers allemaal dat onze kinderen straks ook nog in een mooie wereld van leuke dingen als smartphones en andere gadgets kunnen genieten toch?

Previous Article

Hoe krasbestendig is de Galaxy S4?

Next Article

Handige accessoires voor je Galaxy S4

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *