Galaxy S4 eenvoudig te demonteren & repareren!

Author: Geen reacties Share:

Een betrouwbare bron van de website TechnoBuffalo heeft inmiddels al de beschikking over een Galaxy S4. Deze zelfde bron heeft het toestel helemaal uit elkaar gehaald en hier een video-opname van gemaakt. Op de video kunnen we goed zien dat het uit elkaar halen van de Galaxy S4 relatief eenvoudig is.

De informant heeft aangegeven dat de S4 eenvoudig te repareren is. Hij weet zelfs te melden dat een reparatie eenvoudiger is uit te voeren dan bijvoorbeeld bij de Galaxy S3. Dit vanwege het feit dat allerlei onderdelen kinderlijk eenvoudig te vervangen blijken te zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderdelen als de simkaarthouder, de microUSB oplaad poort, de microSD kaarthouder en de cameramodule. Voor een telefoonbezitter die een beetje handig en technisch is aangelegd is dit natuurlijk ideaal. Deze berichtgeving maakt duidelijk dat de gebruiker bij eventuele schade of gebreken zijn reparatie relatief goedkoop en eenvoudig kan uitvoeren.

galaxy-s4-demontage-1 galaxy-s4-demontage-2 galaxy-s4-demontage-3 galaxy-s4-demontage-4 galaxy-s4-demontage-5

Het enige waarbij eventuele problemen worden voorzien is bij het vervangen van het Gorilla Glass 3 display. Naar het schijnt is dit niet zo eenvoudig te vervangen en daarnaast is een nieuw Gorilla Glass display gewoonweg prijzig. In het artikel wordt er gesproken over een prijs van ongeveer 152 euro voor een dergelijk display. Desondanks blijkt het een van de meest eenvoudig zelf te repareren smartphones te zijn van dit moment. Het is dus met name verstandig voor het display om de Galaxy S4 te beschermen met hoesje of iets dergelijks maar dat is bij andere smartphones ook het geval.

Natuurlijk heb je ook gewoon garantie op je toestel maar het is prettig om te weten dat je het wellicht zelf kunt repareren wanneer er iets stuk is gegaan en dit niet onder de garantie valt.

TechnoBuffalo heeft ook een soort walkthrough voorzien van screenshots gemaakt. Wil je deze bekijken? Klik dan hier.

Previous Article

Galaxy S4 blijkt het beste toestel om mee te gamen!

Next Article

Officiële commercials van de Galaxy S4 duiken op!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *