Galaxy S4 eind deze maand in 50 landen!

Author: Geen reacties Share:

Samsung zal tegen het eind van deze maand de Galaxy S4 in maar liefst 50 verschillende landen uitbrengen. Zoals we eerder al schreven staat de releasedatum voor Nederland op 27 april gepland. Volgens diverse bronnen zullen er in de eerste maand om en nabij de 10 miljoen toestellen worden verscheept.

30 miljoen in tweede kwartaal

Naast 10 miljoen toestellen in de eerste maand na de lancering is tevens de verwachting dat er maar liefst 30 miljoen toestellen in het tweede kwartaal van dit jaar worden verkocht. Dit heeft diverse oorzaken. Enerzijds neemt het totaal aantal smartphone gebruikers wereldwijd nog altijd toe en Samsung heeft op dit moment de beste kaarten als marktleider. Anderzijds wordt algemeen aangenomen, en zijn er ook al diverse signalen die dat bevestigen, dat de S4 het nog veel beter gaat doen dan zijn voorganger.

Het voordeel van Samsung is dat essentiële onderdelen die we terugzien in de S4 door de Zuid-Koreaanse fabrikant zelf geproduceerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de processor (Exynos) en het geheugen.

Volgens de leveranciers van de diverse andere onderdelen zal zelfs in het geval wanneer de vraag naar het vlaggenschip de verwachtingen van Samsung overstijgt niet lijden tot enorme vertragingen zoals dat bij de HTC One het geval is. Eerder deden er geruchten de ronde dat Samsung wel eens niet aan de massale vraag zou kunnen voldoen maar dit blijkt nu speculatief te zijn geweest.

De Zuid-Koreaanse fabrikant gaat in samenwerking met 327 telecomproviders over de hele wereld het toestel in nog 100 andere landen uitbrengen waarmee het totaal op 150 verschillende landen komt.

Wil je de prijzen van de Nederlandse providers en shops vergelijken? Klik dan hier!

Via

Previous Article

Handige accessoires voor je Galaxy S4

Next Article

Galaxy S4 op 27 april in de Nederlandse winkels

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *