Galaxy S4 blijkt het beste toestel om mee te gamen!

Author: Geen reacties Share:

Basemark X 1.0 is uitgebracht als app voor Android. Deze app heeft als doel de eerste cross-platform grafische benchmark te zijn en is in staat om te vertellen welk toestel het meest geschikt is om mee te gamen. De applicatie is gratis en is een van de meest veeleisende grafische benchmarks van dit moment. In tegenstelling tot andere test applicaties is deze gebaseerd op een echt game platform, namelijk de Unity 4 engine. De applicatie simuleert situaties gelijkwaardig aan die in games waarbij ook kleine onderdelen en lichteffecten alsmede ‘post processing’ worden getest.

Wat betekent dit nu eigenlijk? Basemark X 1.0 is eigenlijk een geavanceerde Android applicatie die de gaming prestaties van smartphones en tablets op de proef stelt.

Men heeft de applicatie bij Phonearena.com losgelaten op een aantal toestellen, waarbij de Galaxy S4 niet geheel onverwacht de beste resultaten had. Daarnaast deed de Nexus 4 van LG het ook verrassend goed, dit vanwege de lagere resolutie.

Hieronder een overzicht van de gemeten resultaten:

galaxy-s4-basemark-x

De benchmark is hoofdzakelijk bedoeld voor smartphones en tablets en is geöptimaliseerd voor Android 4.0 en hoger.

“Nu kan iedereen meten en gaming performance vergelijken op elk platform en toestel. Dit gecombineerd met het Power Board maakt het mogelijk voor consumenten om weloverwogen een beslissing te kunnen maken wanneer zij hun volgende smartphone of tablet kopen”, aldus Tero Sarkkinen, algemeen directeur van Rightware.

Gamen met je S4

Samsung heeft tijdens de presentatie in New York al duidelijk gemaakt dat de Galaxy S4 zich bij uitstek leent om mee te gamen. Gezien de vele game accesoires en de verschillende games die voor het nieuwste vlaggenschip verschijnen lijkt dit niet overdreven. Als we daar ook nog eens de bovenstaande benchmarkgegevens bij optellen kunnen we niet anders dan concluderen dat de Zuid-Koreaanse fabrikant gelijk heeft, de Galaxy S4 is zeer geschikt om mee te gamen!

Previous Article

Galaxy S4 op 27 april in de Nederlandse winkels

Next Article

Galaxy S4 eenvoudig te demonteren & repareren!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *