Galaxy S4 beste smartphone van 2013 volgens PC Magazine

Author: Geen reacties Share:

De website PC Magazine is al jarenlang één van de plekken waar gadgetfreaks het eerste naartoe gaan als ze alles willen weten over consumentenapparatuur. Elke dag worden hier de meest uiteenlopende technische snufjes gerecenseerd, van printers tot koptelefoons en van digitale camera’s tot games. Voor een mooi overzicht volgt er elk jaar weer een lijst met de 101 beste nieuwe producten die de redactie in handen heeft gehad. Sowieso een interessant overzicht om eens te lezen en dit jaar oom nog eens met de Samsung Galaxy S4 als winnaar in de categorie Smartphone.

Verbluffende belkwaliteit en bereikbaarheid

Gek genoeg een onderwerp dat altijd wat onderbelicht blijft in recensies van smartphones, maar PC Magazine noemt de belkwaliteit als één van de belangrijkste pluspunten van de S4. Een eigenschap die dankzij de vele extra features vaak over het hoofd wordt gezien, maar natuurlijk wel belangrijk aangezien je ook regelmatig met je Galaxy S4 zult bellen. Volgens de website heeft Samsung met de S4 dan ook een standaard gezet waar andere fabrikanten nog wel een puntje aan kunnen zuigen. Ook het bereik was volgens de recensenten dik in orde. In kelders waar andere toestellen weinig meer lieten horen, viel er met de Galaxy S4 nog steeds prima een gesprek te voeren.

“Microsoft Office onder de telefoons”

Met dit opmerkelijke compliment prijst PC Magazine de S4 grappig genoeg in haar oordeel. Ergens valt er ook wel iets voor te zeggen, want net als Microsoft Office is de S4 zo veelzijdig dat deze door iedereen te gebruiken is. Door de gemiddelde consument die af en toe eens wil internetten of een foto wil maken, maar ook voor de hardcore gadgetliefhebbers die op zoek zijn naar de beste specs. Daarnaast is het stiekem natuurlijk ook mooi om te zien dat de S4 de nieuwe modellen van de iPhone 5 achter zich wist te laten. Natuurlijk ook een interessant toestel, maar juist de brede blik op de consument die Samsung had bij de ontwikkeling van de S4 maakt deze smartphone volgens PC Magazine een stuk beter.

Dat de S4 voor jullie de smartphone van 2013 is hoeven we natuurlijk niet te vragen, maar wat vinden jullie nou eigenlijk de beste feature van deze telefoon? Laat het weten in de reacties!

Previous Article

Update voor beveiligingsmelding bug komt eraan!

Next Article

De S4 scoort het best in accu-test

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *