Update voor beveiligingsmelding bug komt eraan!

Author: Geen reacties Share:

Heb jij sinds de update naar Android 4.3 last van een beveiligingsmelding die maar blijft terug keren? Dan is er goed nieuws voor jou! Een update die dat moet verhelpen is vandaag in Duitsland verschenen. Het lijkt er op dat het ingebouwde beveiligingssysteem van de Galaxy S4, beter bekend als Knox, ervoor zorgt dat gebruikers geconfronteerd worden met een melding waarin gesteld wordt dat een applicatie zonder autorisatie het systeem probeert te openen en dat deze poging geblokkeerd is.

Firmwareversie XXUEMK8

Er zijn inmiddels een aantal ad-hoc oplossing op het internet verschenen die variëren van het verwijderen van Knox tot het resetten van de instellingen van Knox. Deze oplossingen blijken echter in het merendeel van de gevallen slechts tijdelijk uitkomst te bieden. De oplossing voor dit probleem afkomstig van de hand van Samsung lijkt er nu dus aan te komen nu in Duitsland een update met firmwareversie XXUEMK8 op is gedoken. Naast het probleem met de hierboven genoemde beveiligingsmelding zorgt deze update er ook voor dat problemen met de WiFi verbinding die enkele gebruikers leken te ervaren sinds Android 4.3 worden opgelost.

Update naar Nederland

Dat deze update ook naar Nederland komt, dat staat vast! Wanneer, dat is nog de vraag. Zodra we meer weten lees je dat uiteraard hier!

Via

Previous Article

Update voor Samsung Galaxy S4 beschikbaar in Nederland!

Next Article

Galaxy S4 beste smartphone van 2013 volgens PC Magazine

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *