Galaxy S4 30.000 keer voorbesteld

Author: Geen reacties Share:

Tijdens een speciaal evenement voor de pers en partners wist Samsung te melden dat het toestel maar liefst 30.000 keer is voorbesteld. Dat de S4 populair zou worden was eigenlijk al in de maanden voor de officiële release duidelijk  te merken. Nieuwtjes over de specificaties werden keer op keer met veel enthousiasme ontvangen, of het nu over de krasbestendigheid van het glas ging of nieuwe accessoires. Er zijn nu echter ook officiële cijfers bekend die deze signalen nog verder ondersteunen.

De positieve cijfers werden gepresenteerd door Geert Mol, Marketing Manager Telecom Division bij Samsung Electronics Benelux. Hij wist namelijk te vertellen dat Samsung voor 27 april, de releasedag van de S4, al 30.000 voorinschrijvingen voor het toestel kon noteren. Dit werd bekend gemaakt tijdens een speciaal diner, waarvoor pers en verschillende partners van Samsung werden uitgenodigd. Zo werd deze gelegenheid ook aangegrepen om de verdere marketingplannen rondom de Galaxy S4 in de Benelux te ontvouwen.

Je zou denken dat die voorinschrijvingen een goede indicatie geven van het aantal smartphones dat beschikbaar moet zijn bij de lancering. Maar helaas blijkt toch dat de Galaxy S4 nog niet direct volop leverbaar is. In verschillende landen, waaronder ook Nederland, kan de Koreaanse telecomgigant de enorme vraag niet aan en moeten mensen wachten op hun felbegeerde S4. De verwachting is dat dit binnen enkele weken opgelost is. De Galaxy S4 is hiermee ook direct de beste verkopende telefoon, de iPhone 5 en de S III met ieder 25.000 stuks achter zich latend.

Via

Previous Article

Leveringsproblemen S4 beperkt volgens Samsung

Next Article

Samsung Galaxy S4 nog niet optimaal leverbaar

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *