De Galaxy S4 brengt kleur in Nederland

Author: Geen reacties Share:

Dat we uit konden zien naar een paar gekleurde versies van de Samsung Galaxy S4, dat wisten we al. Maar tot nu toe waren er nog geen versies van de S4 in de beloofde kleuren Purple Mirage, Blue Artic, Red Aurora, Pink Twilight en Brown Autumn in het wild gespot. Er was nog niet exact bekend wanneer deze kleuren beschikbaar zouden zijn, maar vanaf vandaag is de S4 in ieder geval alvast in twee nieuwe kleuren te bestellen.

S4 in rood en blauw

Een Groningse webshop biedt de Samsung Galaxy S4 nu namelijk aan in de kleuren Red Aurora en Blue Arctic. Dat is op z’n minst opvallend te noemen, want eerder werd er nog over gesproken dat de nieuwe gekleurde uitvoeringen exclusief via The PhoneHouse verkrijgbaar zouden zijn.

Behalve de kleur verschillende deze modellen verder niet van de al bekende uitvoeringen van de Galaxy S4. Je krijgt dus nog steeds hetzelfde toestel met dezelfde technische specificaties, maar dan in een fris kleurtje. Welke kleur zou jouw favoriet zijn? En heb je misschien al andere kleuren gezien die beschikbaar zijn in Nederland? We horen het graag in de reacties!

Previous Article

De Galaxy S4 brengt niet de verwachte winst

Next Article

Vijf essentiële apps voor je Galaxy S4

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *