Leveringsproblemen S4 beperkt volgens Samsung

Author: Geen reacties Share:

Uit Amerika kwamen er de afgelopen tijd verontrustende berichten binnen. De vraag naar de Samsung Galaxy S4 bleek daar zo groot, dat er onvoldoende toestellen waren om hieraan te kunnen voldoen. Sommige providers zagen zich zelfs genoodzaakt de releasedatum van de S4 uit te stellen.

In Nederland zal de Galaxy S4 morgen gewoon zonder problemen in de winkels liggen. De eerste leveringen  gaan vrijdag naar de winkel voor de release zaterdag, waarbij gelijk de voorbestellingen worden uitgeleverd. Volgende week volgen snel nieuwe batches, aldus marketingmanager Geert Mol van Samsung. Gelukkig zijn situaties zoals in de Verenigde Staten hier dus niet aan de orde. De eerste lading is vooral bedoeld om de voorbestellingen te leveren. Heb jij je toestel nog niet gepre-ordered en ga je op de bonnefooi naar de winkel in de hoop een S4 mee te nemen dan kan het wellicht zijn dat je teleurgesteld wordt. Je kunt er ook voor kiezen om je toestel online in één van de shops te bestellen zodat jouw toestel thuis wordt afgeleverd, de verschillende prijzen kun je hier bekijken.

Wat betreft voorbestellingen heeft de S4 de S III al overtroffen, dus het heeft er alle schijn van dat ook het totale recordaantal van 50 miljoen verkochte exemplaren van de S III gehaald zal worden. Geen grote verrassing want met verschillende hoogwaardige technische specificaties is de S4 een duidelijke vooruitgang ten opzichte van de S III.

Previous Article

Samsung Galaxy S4 trekt veel aandacht op lanceringsdag

Next Article

Galaxy S4 30.000 keer voorbesteld

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *