Galaxy S4 word ‘zeker’ aangekondigd op 14 Maart

Author: Geen reacties Share:

Gisteren verkondigde mobiel reviewer Eldar Martuzan dat we op 14 maart een grote aankondiging krijgen. Daarmee impliceerde hij dat dat deze bekendmaking er voor zou zorgen dat fabrikant HTC minder HTC Ones gaat verkopen.

eldar-murtazin

Van het nieuwste high-end toestel van HTC,  zeg maar de concurrent van de Galaxy S4, de HTC ONE word aangenomen dat deze vandaag aangekondigd zal worden. Eldar heeft op geen enkele manier over Samsung gerept over de opvolger van de Galaxy SIII. Nee uitgerekend SamMobile, een betrouwbare bron, liet kort daarop weten dat de tweet van Martuzan inderdaad gaat over de Galaxy S4 die aangekondigd zal worden op een event in de stad New York.

Zelfs The Verge heeft reeds door diverse bronnen bevestigd dat op 14 maart een of meer nieuwe toestellen worden bekend gemaakt door de Zuid-Koreaanse fabrikant. Volgens SamMobile zal de aankondiging dus plaatsvinden in Amerika en niet in Barcelona zoals we eerder deden vermoeden.

samsung-s4-announcement

Net zoals we gezien hebben bij de Galaxy S3 is het ontwerp van de S4 een streng bewaakt geheim. Het schijnt dat ook dit keer Samsung de geruchten over de specificaties van de Galaxy S4 uitvergroot, iets wat we al eerder zagen bij de aanloop naar de bekendmaking van de SIII. Toch word er door diverse bronnen aangegeven dat de stap tussen de S4 en S3 groter zal zijn dan de stap tussen de S2 en de S3 destijds.

Oh  ja, er was toch ook nog het Mobile World Congress volgende week? Klopt! Volgens The Verge kunnen we daar de Galaxy Note 8.0 verwachten, wellicht nog niet in haar definitieve vorm. Dit zou wel overeenkomsten vertonen met de Galaxy S4. De foto’s die tot op heden gelekt zijn van de Note 8.0 lijken niet op het echte toestel aldus The Verge. We wachten dus nog een weekje af!

Previous Article

Diverse geruchten over de hardware van de S4!

Next Article

Nieuwtjes over de Galaxy S4

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *