Samsung Galaxy S4 nog niet optimaal leverbaar

Author: Geen reacties Share:

De Galaxy S4 is ongekend populair en dat nog voor dat het toestel überhaupt  in de winkels ligt. Wat betreft voorbestellingen deed de S4 het dan ook al stukken beter dan zijn voorganger de S III. Hartstikke leuk voor Samsung, maar wat betekent dit nu voor de gewone consument?

galaxy-s4-populair

Samsung heeft inmiddels officieel gereageerd en bevestigt de ontoereikende beschikbaarheid van de Galaxy S4. Het bedrijf geeft aan overweldigd te zijn door de enorme vraag en dat er alles aan wordt gedaan zo snel mogelijk alle toestellen te kunnen leveren. De verwachting is dat dit een kwestie van enkele weken zal zijn. Een aannemelijke uitleg, maar zoals altijd bij de release van een nieuwe smartphone is het maar de vraag of die overweldigende vraag ook daadwerkelijk de oorzaak is. Uit marketingtechnisch oogpunt wil het namelijk ook nog wel eens slim zijn om een toestel beperkt te leveren. Hierdoor wordt het beeld gecreëerd dat de vraag enorm is en wordt de telefoon nou eenmaal stukken aantrekkelijker.

Hoe het ook zij, de Galaxy S4 is gewoon een immens populair toestel, dit wordt ook vanuit diverse andere hoeken bevestigd zoals je hier al kon lezen. Toch is de verwachting dat bij de eerste lichting vooralsnog geen grote leveringsproblemen zullen ontstaan.

Via

Previous Article

Galaxy S4 30.000 keer voorbesteld

Next Article

Galaxy S4 overtreft Galaxy SIII al in de voorverkoop !

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *