Samsung kondigt in februari Galaxy S4 aan

Author: Geen reacties Share:
Samsung Galaxy S4

Vandaag is er een bericht over de Samsung Galaxy S4 verschenen op een Koreaanse website. Op basis van zeer betrouwbare bronnen weet “The Korean Times” te melden dat de Galaxy S4 in februari 2013 wordt aangekondigd tijdens het Mobile World Congress 2013. De Galaxy S3 is sinds mei dit jaar verkrijgbaar en van de S4 wordt gezegd dat deze medio maart 2013 in de winkels zal liggen. Dit houdt in dat binnen een jaar de Galaxy S3 wordt opgevolgd.

Samsung Galaxy S4

Natuurlijk vinden wij als Galaxy liefhebbers dit schitterend nieuws. Wat wel opvalt is dat deze berichtgeving enkele dagen na de aankondiging van iPhone5 naar buiten komt. Wellicht is dit tactiek van Samsung om mensen die eventueel de iPhone 5 willen aanschaffen over te halen om te wachten op de nieuwe Galaxy S4.

Het bericht is geplaatst door een anonieme medewerker van Samsung. Het originele bericht kun je hier terug te lezen.

Specificaties?

Volgens de geruchten zou de Galaxy S4 nog een groter scherm krijgen dan zijn voorganger de SIII. Het zou om een scherm gaan 5 inch. Net als Apples iPhone5 zal de Galaxy S4 ook ondersteuning krijgen voor 4G netwerken. Het 5 inch scherm zou gebruik gaan maken van OLED-technologie en eventueel flexibel zijn, dit laatste is nog niet helemaal duidelijk.

Mobile World Congres

De Galaxy S3 werd niet voor het eerst getoond op het Mobile World Congres, het bekende jaarlijkse event op het gebeid van smartphones & tablets dat plaatsvindt in Barcelona. Dit zou volgens het bericht bij de Galaxy S4 dus wel het geval zijn.

Previous Article

Samsung’s nieuwste prototype

Next Article

Samsung haalt uit naar Apples iPhone 5 in vergelijking met Galaxy S3

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *