De Galaxy S4 onder een hexacopter

Author: Geen reacties Share:

Dat je met je S4 kunt bellen, internetten, fotograferen, filmen en gamen wist je natuurlijk al. Maar wie een beetje out of the box kan denken, ziet al snel dat er nog veel meer mogelijkheden zijn met de nieuwe smartphone van Samsung. De Roemeense Szabolcs Ignacz liet ons in een eerder filmpje al zien hoe krasbestendig de nieuwe Galaxy S4 is, maar heeft nu weer iets nieuws bedacht. De medewerker van Samsung Mobile Roemenië besloot namelijk om de S4 onder een hexacopter te hangen, een modelbouwhelikoptertje met zes propellers.

Het nut ervan is niet direct helemaal duidelijk, maar gaaf is het wel. Daarnaast laat het natuurlijk zien wat de camerakwaliteit van de Galaxy S4 is. Bungelend onderaan een helikoptertje heeft een smartphone natuurlijk niet de meest stabiele constructie, maar de beelden van de straten in dit Roemeense stadje zien er verbazingwekkend scherp en helder uit. Verder is het natuurlijk een prima manier om de consument te laten zien dat de S4 tot veel meer in staat is dan je op het eerste gezicht misschien denkt. We zijn dan ook benieuwd in welke situaties de S4 de komende maanden nog meer op zal duiken.

Hou het YouTube-kanaal van Ignacz bijvoorbeeld in de gaten en wie weet zie je de S4 binnenkort opduiken op de boeg van een speedboot of aan de onderkant van een skateboard. De mogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. In welke situatie zou jij de S4 graag willen zien? Laat het ons weten in de comments!

Bron

Previous Article

Foto’s van de S4 mini gelekt

Next Article

Nieuwe Galaxy toestellen in zicht

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *