Samsung stelt Galaxy S4 bestellingen bij

Author: 2 reacties Share:

Recent zijn er verschillende berichten opgedoken waarin duidelijk wordt dat de vraag naar de Galaxy S4 toch niet zo hoog blijkt te zijn als de vooraf verwachte vraag. Naar verluid zou de Zuid-Koreaanse fabrikant de bestellingen naar beneden hebben bijgesteld met respectievelijk 10 tot 15%. Daarnaast zou Samsung ervoor hebben gekozen om de Galaxy S3 eerder uit te faseren.

De Amerikaanse zakenbank JPMorgan Chase stelde een tijdje geleden al de verwachte omzet van de Zuid-Koreaanse naar beneden bij. Dit vanwege het feit dat Samsung minder Galaxy S4 toestellen weet te verkopen dan in de lijn verwachting lag. Daarnaast weten anonieme bronnen aan de technieuws website Digitimes te melden dat ook de bestellingen voor diverse onderdelen naar beneden zijn bijgesteld.

Nog steeds een recordkiller!

Toch zijn er in de eerste maand na de release van het toestel maar liefst 10 miljoen S4 toestellen verkocht en dit betreft nog steeds een recordaantal. Het feit dat de bestellingen nu naar beneden worden bijgesteld lijkt te komen omdat het toestel nog niet lijkt te voldoen aan de op voorhand gestelde (torenhoge) verwachtingen. Dit neemt niet weg dat de Galaxy S4 tot dusver nog steeds alle records omver heeft geblazen!

Galaxy familie breidt uit!

De Zuid-Koreaanse fabrikant zal tevens in de loop van de komende maanden de Galaxy S4 reeks uit breiden met een aantal nieuwe toestellen: Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Zoom en de Galaxy S4 Active!
Heb jij je Galaxy S4 al besteld of wacht je op één van de nieuwe leden in de Galaxy familie?

Via

Previous Article

Nieuwe uitvoeringen van de Galaxy S4!

Next Article

Snellere Galaxy S4 variant in de maak!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *