Samsung met S4 in de prijzen bij Graham Awards

Author: Geen reacties Share:

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een award voor te bedenken. Zo ook op het gebied van telecommunicatie, waar de Graham Awards worden uitgereikt om verschillende producten in deze markt in het zonnetje te zetten. Samsung viel hierbij dit jaar in de prijzen in verschillende categorieën, waaronder die van de Beste Smartphone van 2013 en de Beste Tablet van 2013. In die laatste categorie was de eer aan de Galaxy Note 8.0, de prijs voor de beste smartphone ging vanzelfsprekend naar de Galaxy S4.

S4 favoriet onder publiek en jury

De Graham Awards, vernoemd naar telefoonuitvinder Graham Bell, worden sinds 2008 jaarlijks uitgereikt. Winnaars worden niet alleen bepaald door een vakjury, maar ook het publiek kan via de websites van De Telegraaf, Sp!ts en Metro stemmen. Dit jaar werden er op deze manier maar liefst 12.000 stemmen uitgebracht. Het zal Samsung goed doen om te weten dat niet alleen vakjournalisten hun Galaxy S4 waarderen, maar juist ook dat het toestel als favoriet wordt gezien door een groot deel van de consumenten.

De awards voor Most Innovative Smartphone en Beste Smartphone onder de 350 euro wist Samsung niet binnen te halen. Sony mag hun Xperia Z de meest innovatieve smartphone noemen, terwijl LG met de Optimus L7 werd gekozen tot de beste budget smartphone.

Zelf ervaren hoe het is om een prijswinnende smartphone te hebben? Bekijk dan hier de beste aanbiedingen voor de Samsung Galaxy S4.

 

Previous Article

De S4 doorbreekt de grens van 20 miljoen

Next Article

Nieuwe uitvoeringen van de Galaxy S4!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *