Samsung’s nieuwste prototype

Author: Geen reacties Share:
Samsung TE4 benchmark

Onlangs maakte de Korea Times bekend dat Samsung werkt aan de opvolger van de succesvolle Galaxy S3 en dat deze opvolger ergens rond maart 2013 onthuld zou worden. Dit werd echter niet veel later ontkend door Samsung via haar officiële Twitter account. Vandaag is er een benchmark opgedoken van een nieuw Samsung prototype en dus lijkt het er inderdaad op dat Samsung een nieuwe apparaat aan het testen is.

Samsung TE4

De codenaam van de het test apparaat is “Samsung TE4” en het toestel is voorzien van verbluffende hardware.  Het prototype is onder meer uitgerust met een Dual-Core 1.7GHz Exynos 5 (5250) CPU gebaseerd op ARM’s meest recente Cortex-A15 MPcore. Op de CES eerder dit jaar demonstreerde Samsung al haar Exynos 5 chips die zorgden voor  indrukwekkende resultaten. Het apparaat is ook voorzien van ARM’s nieuwste Mali-T604 GPU dus we kunnen er zeker van zijn dat dit apparaat moeiteloos grafisch veeleisende games en apps soepel kan laten draaien. Ook is de Samsung TE4 voorzien van een HD+ scherm met een resolutie van 752 x 1280.

Samsung TE4 benchmark

Er is natuurlijk nog niets zeker maar het zou hier zomaar om de opvolger van de Galaxy S3 kunnen gaan. Hebben we hier dus te maken met de Samsung Galaxy S4? Het zou ook kunnen gaan om de Samsung Galaxy Nexus. Afwachten dus.

Previous Article

Samsung Galaxy S4 voorzien van 13 MP?

Next Article

Samsung kondigt in februari Galaxy S4 aan

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *