Het is al weer een tijdje geleden dat we voor het eerst officieel kennis mochten maken met de Galaxy S4. Sinds de aankondiging zijn er al diverse software- dan wel hardwarematige features op deze website de revue gepasseerd. Zo schreven we nog niet zo heel lang geleden over Gorilla Glass 3, we schreven onder andere over Air View en Multi Window, gisteren schreven we bijvoorbeeld nog over het draadloos opladen en in deze post werpen we een blik op de user interface van de Galaxy S4.

TouchWiz Nature UX 2.0

Aanleiding hiervoor is omdat er een filmpje van GSMArena op YouTube is verschenen waarin de user interface van de Galaxy S4 uitgebreid aan bod komt. De Galaxy S4 draait op het besturingssysteem Android en we weten ondertussen dat Samsung haar eigen softwarematige laag over het besturingssysteem legt.  Hiermee zorgt de Zuid-Koreaanse fabrikant voor een uitgebreidere set aan features en tevens poogt Samsung hier mee voor een betere user experience te zorgen. De laag wat Samsung heeft toegepast bij de Galaxy S4 heet TouchWiz Nature UX 2.0.

In het onderstaande filmpje worden diverse elementen en functionaliteiten van de user interface uitgelicht. Ook Air View en Multi Window zoals eerder besproken komen aan bod.

Samsung Galaxy S4 360°

Samsung Galaxy S4 360°

Tevens hebben dezelfde jongens van GSMArena een 360° foto van de Galaxy S4 online geplaatst waardoor je de Galaxy S4 wel heel erg goed kunt bekijken.

 

Tags: ,