Samsung Galaxy S4 features uitgelicht: Air View & Multi Window

Author: Geen reacties Share:

Dat de Galaxy S4 beschikt over legio features weten we sinds de aankondiging in New York eigenlijk al. Zo hebben we onder andere de termen Eye Scroll, Eye Pause, Adapt Display, Adapt Sound, S-Translator, Air View, Multi Window en nog vele anderen voorbij zien komen.

Air View, wat betekent dat nu eigenlijk?

In dit bericht zullen we Air View en Multi Window nader toe lichten. Air View is een innovatieve, softwarematige feature wat de gebruiker in staat stelt om de inhoud van verschillende berichten, denk hierbij bijvoorbeeld aan e-mail en sms, te bekijken zonder deze daadwerkelijk één voor één te selecteren. Tevens stelt deze feature de gebruiker in staat om de inhoud van een map te bekijken zonder deze daadwerkelijk te openen zoals je normaliter zou doen.
De feature maakt niet voor het eerst zijn opwachting op de Galaxy S4, we zagen deze functie immers al op de Galaxy Note 2. Daar moet wel bij opgemerkt worden dat Air View op de Note 2 werkt in combinatie met de S Pen terwijl je op de Galaxy S4 je vingers kunt gebruiken.

Multi Window, Multi-tasken op zijn best!

Multi Window, ook deze term is geen onbekende. Sinds de meest recente update maakte deze feature al zijn opwachting op de Galaxy S3 en naast de S3 beschikt ook de Galaxy Note 2 over deze softwarematige feature. Multi Window stelt de gebruiker in staat om meerdere applicaties tegelijkertijd op het scherm weer te geven. Deze functie geeft wel een extra dimensie aan multitasken op je smartphone.

Wil je weten hoe beide features in de praktijk uitpakken? Bekijk dan onderstaande video voor een uitgebreide demonstratie.

Previous Article

Infographic: Samsung Galaxy S4

Next Article

Samsung Galaxy S4 benchmark

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *