Galaxy S4: Full HD scherm beschermd door Gorilla Glass 3!

Author: Geen reacties Share:

Gorilla Glass is geen onbekende term in de smartphone wereld. Het wordt door de grote fabrikanten als Apple, HTC en Sony toegepast bij de vervaardiging van hun high-end smartphones. Zo ook door de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung. En toch is er op dit moment een wezenlijk verschil ontstaan. Daar waar fabrikanten als HTC en Sony nog gebruik maken van Corning Gorilla Glas 2 voor hun toestellen, respectievelijk de One en de Experia Z, maakt Samsung gebruik van de nieuwste generatie smartphone glas: Corning Gorilla Glass 3.

corning-gorilla-glass

Fabrikant Corning heeft deze nieuwste generatie van haar glas gepresenteerd op de Consumer Electronics Show die in Januari plaats vond in Las Vegas. De wereldmarktleider op het gebied van speciaal glas en keramiek claimt dat haar nieuwste product generatie, Gorilla Glass 3, maar liefst drie keer zo krasbestendig is ten opzichte van de voorganger Gorilla Glass 2. Tevens claimt Corning dat krassen die toch ontstaan maar liefst 40% minder zichtbaar zijn.

Zoals we de laatste dagen al gezien hebben overklast de Galaxy S4 op diverse terreinen de andere high-end toestellen qua specificaties. Zo dus ook voor wat betreft het glas van het scherm. Wil je graag zien hoe het glas zich staande houdt in een praktijk test? Bekijk dan onderstaand filmpje!

Previous Article

EA komt met gametitels voor de Samsung Galaxy S4

Next Article

Galaxy S4 breekt eerste record!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *