Hands on: Galaxy S4 draadloos opladen

Author: Geen reacties Share:

We hebben het ondertussen al bij een aantal toestellen voorbij zien komen en ook Samsungs nieuwste vlaggenschip kan het: draadloos opladen. Kanttekening hierbij is wel dat de benodigde accessoires aangeschaft dienen te worden. Het is niet zo dat de Galaxy S4 ‘out-of-the-box’ draadloos kan opladen. Er is ondertussen een video op Youtube verschenen waarin het draadloos opladen met de Galaxy S4 wordt gedemonstreerd.

In deze Duitstalige video kunnen we zien hoe eenvoudig het draadloos opladen eigenlijk werkt. Het blijft natuurlijk een leuke feature maar feit blijft wel dat je uiteindelijk toch een kabel nodig blijft hebben.

Het werkt namelijk, zoals je wellicht al op de video hebt gezien, als volgt. Je hebt een kabel die je aansluit op het lichtnet, deze is op zijn beurt weer verbonden met een soort plaat. Op deze plaat plaats je de Galaxy S4. De Galaxy S4 is weer voorzien is van een speciale achterklep. Zodra het toestel bezig is met opladen gaat er een LED-licht branden zodat je duidelijk kunt zien of het toestel al dan niet opgeladen wordt.

De draadloze oplaadkit die dus bestaat uit een oplader en een speciale klep die achter op de Galaxy S4 bevestigd kan worden zou naar verluid rond de 50 euro gaan kosten. Deze accessoire zou tegelijkertijd met Samsungs nieuwste vlaggenschip in de winkels moeten liggen.

Previous Article

Video: TouchWiz Nature UX 2.0 & 360° Galaxy S4

Next Article

Gerucht: Samsung kondigt deze week de Galaxy S4 Mini aan!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *