Bevestigd: Galaxy S4 op 14 maart aangekondigd!

Author: Geen reacties Share:

Het is officieel! Samsung heeft aangegeven dat de Galaxy S4, waar we met zijn allen allemaal op zitten te wachten, op 14 maart aangekondigd zal worden op een eigen event in New York. Vlak voor de start van de telecombeurs, het Mobile World Congress in Barcelona heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant in een interview te kennen gegeven dat ze op 14 maart haar nieuwste paradepaardje zal presenteren aan de wereld.

samsung-unpacked-new-york

Blijkbaar wil Samsung zich met deze aankondiging haar focus leggen op de Amerikaanse markt zo weet persbureau Reuters te melden. Het bericht is naar buiten gekomen na een interview dat vooraf ging aan het Mobile World Congress. Vorige week schreven we al dat het toestel waarschijnlijk aangekondigd zou worden in Amerika en niet op het Mobile World Congress.

De eerste twee toestellen in de succesvolle Galaxy reeks hadden nog geen eigen event. Zo werd de Galaxy S4 in 2010 aangekondigd op het Amerikaanse CTIA event. De opvolger van de Galaxy S, de Galaxy S2 werd wel aangekondigd op het Mobile World Congress te Barcelona. Sinds de Galaxy S3 organiseert Samsung haar eigen evenementen voor haar paradepaardjes. Zo heeft Samsung de url thenextgalaxy.com in haar bezit, een website die we de komende tijd strak in de gaten houden natuurlijk.

Over het tijdstip waar dit nieuws bekend word gemaakt valt natuurlijk ook wel iets te zeggen. Eerst was er nog ruimte voor speculatie, zou de Galaxy S4 dan misschien toch in Europa aangekondigd worden? Nu is er geen twijfel meer mogelijk, de S4 word 14 maart in New York aangekondigd. Iets waar natuurlijk uitvoerig naar uitgekeken wordt, ook op de vloer van het Mobile World Congress in Spanje!

Previous Article

Uitnodigingen voor Unpacked 2013 in New York

Next Article

Diverse geruchten over de hardware van de S4!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *